Puan Kayıplarının Ardından Takıma Jose Mourinho Geliyor: Abdullah Avcı'nın Baş Rakibi... Puan Kayıplarının Ardından Takıma Jose Mourinho Geliyor: Abdullah Avcı'nın Baş Rakibi...

Trabzonspor'un ara transfer döneminde Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'dan kadrosuna kattığı 32 yaşındaki sağ bek oyuncusu Thomas Meunier, hızlı bir şekilde yeni takımına alıştı. Belçikalı oyuncu, Ayağının tozuyla Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Gençlerbirliği maçında 46’ncı dakikada oyuna girerek gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Özellikle 90+6’ncı dakikada yaptığı asistle takımına tur kapısını açması, Meunier'in kalitesini ortaya koydu.

Meunier, hücum futbolunu benimseyen anlayışıyla da takdir topladı. Dikine attığı paslarla rakip yarı alanda tehlike oluşturan sağ bek, takım arkadaşlarıyla olan uyumuyla da öne çıktı. Thomas Meunier’in performansı, Trabzonspor taraftarları arasında heyecan uyandırdı ve Hatayspor maçında da ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Trabzonspor'un sağ bek pozisyonunda yaşadığı sorunları çözmek için transfer edilen Meunier'in, performansıyla beklentileri karşılaması, takımın gelecek maçlardaki başarısını olumlu yönde etkileyebilir. Taraftarlar, yeni transferin katkılarıyla takımın performansının artacağına olan inançlarını pekiştiriyor.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak