13 Ocak'ta başlayan Afrika Uluslar Kupası nedeniyle birçok maçı kaçırmak zorunda kalan Trezeguet, son 16 turu maçında Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile karşılaşan Mısır'ın elenmesiyle biraz olsun camiasını sevindirdi.

Paul Onuachu, Trabzonspor'da Gol Katkısında Rekor Kırdı. Nijeryalı Yıldızın Performansı Dikkat Çekiyor Paul Onuachu, Trabzonspor'da Gol Katkısında Rekor Kırdı. Nijeryalı Yıldızın Performansı Dikkat Çekiyor

Dün akşam oynanan müsabakada normal ve uzatma süreleri 1-1 sona eren maçın ardından penaltı atışlarına geçildi ve Mısır, 8-7'lik skorla elendi. Trezeguet, 11 kişilik kadroda başlayıp 83 dakika sahada kaldığı bu müsabakada yer aldı. Afrika Uluslar Kupası'ndan dolayı Trabzonspor'un son 5 maçında forma giyemeyen yıldız sol kanat oyuncusunun, 4 Şubat'ta İstanbul'da oynanacak olan Beşiktaş derbisinde tekrar sahada olması bekleniyor.

Trabzonspor camiası, Trezeguet'nin geri dönüşüyle birlikte takımın hücum hattına önemli bir katkı sağlayacağını umut ediyor ve Beşiktaş derbisindeki performansını merakla bekliyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak