Abdullah Avcı'nın teknik direktörlüğüne getirilmesiyle başlayan umutlu bir dönem sonrasında takımın tekrar düşüşe geçmesi eleştirilerin fitilini ateşledi. Kaya Çilingiroğlu, Abdullah Avcı'nın takımdan haberi olmadığını ve oyuncuların performansının düşük olduğunu belirterek, "Bakasetas ne olacak? Aynen seyrettim ben, 'Bakasetas'ın ağrıları vardı o yüzden oynamıyordu' eğer gerekirse görev vereceğiz. Şimdilik burada dedi Abdullah Avcı. Maça giriyor Bakasetas maç bitiyor, Maçtan sonra Bakasetas veda açıklaması yapıyor. Böyle bir şey olabilir mi arkadaş yav. Senin demek ki dünyadan haberin yok Abdullah Hoca" şeklinde sert eleştirilerde bulundu.

Trabzonspor'un şampiyonluk sonrası yaşadığı sert düşüşü de eleştiren Çilingiroğlu, kulübün kötü yönetildiğini savundu ve "Trabzonspor şampiyon oldu, Şampiyonlar Ligi'ne gitti. Bir takım bu kadar mı baş aşağıya gider?" dedi. Ayrıca, Abdullah Avcı'nın gönderilmeden önce geçiş döneminde olduklarının söylendiğini ancak Avcı'nın geri dönmesiyle bu durumun değiştiğini ifade etti.

Çilingiroğlu, Trabzonspor'un şampiyonluk sonrası kadrosunun vasatlaştığını, özellikle defans hattının alarm verdiğini belirtirken, "Trabzonspor'u efsane yapan geri dörtlüsüdür" dedi. Son olarak, Trabzonlu olarak kaybetmeyi sevmediklerini ve takımın savunma sorunlarına çözüm bulamadığını dile getirdi.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT