Samsun’da Aile Yürüyüşü
Samsun’da Aile Yürüyüşü
İçeriği Görüntüle

Türk Telekom Trabzon Bölge Müdürlüğü’ne Yeni Atama: Halit Kadıoğlu Göreve Başladı
Türk Telekom’un Trabzon Bölge Müdürlüğü görevine sektörün deneyimli ismi Halit Kadıoğlu getirildi. Kadıoğlu’nun sorumluluk alanında Trabzon’un yanı sıra Rize, Giresun, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt illeri de yer alıyor.


25 Yılı Aşkın Tecrübe

Trabzon’un Arsin ilçesinde doğan Halit Kadıoğlu, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği mezunu. Telekomünikasyon sektöründe 25 yılı aşkın süredir çeşitli yönetim görevlerinde bulunan Kadıoğlu; operasyon, altyapı projeleri, saha yönetimi, müşteri deneyimi ve insan kaynağı geliştirme gibi birçok alanda görev aldı.


Önceliği: Dijitalleşme ve Fiber Altyapı

Yeni görevine hızlı bir başlangıç yapan Kadıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Trabzon ve bağlı illerimiz, tarihsel zenginliğin yanında hızla artan iletişim ihtiyaçlarıyla öne çıkıyor. Türk Telekom’un vizyonuyla bu bölgeyi daha ileriye taşımak, dijital dönüşüm, fiber altyapı geliştirme, müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilir iletişim projeleri üzerine yoğunlaşacağız.”


Başarı Odaklı Ekip Yönetimi

Kadıoğlu, Türk Telekom çatısı altında ekip çalışması, hedef odaklılık ve kurumsal değerlerin sahaya yansıtılması konularında da başarılı uygulamalara imza attı. Yeni görevinde, bölgesel kalkınmaya katkı sunacak projelere ağırlık vermesi bekleniyor.

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT