Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu'nun 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenine birçok önemli isim katıldı. Törene Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Vakfıkebir Belediye Başkan Vekili Enver İskenderoğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mükrem Ilgıt Aksoy, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Çimer, Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tolga Ergün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, kurum amirleri, STK temsilcileri, akademik ve idari personeller ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Prof. Dr. Ayşegül Komsuoğlu Çıtıpıtıoğlu İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Rektörlüğüne Atandı Prof. Dr. Ayşegül Komsuoğlu Çıtıpıtıoğlu İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Rektörlüğüne Atandı

Doç. Dr. Tolga Ergün'ün Konuşması

Törende konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tolga Ergün, mezuniyetin önemini vurgulayarak, öğrencilerin geleceğe hazırlandığını ifade etti. Yüksekokulun ilçenin ve ilin gelişimine katkı sağladığını belirten Ergün, özellikle Trabzon Üniversitesi yetkililerine, ilçe kaymakamlığına, belediye başkanlığına, güvenlik kurumlarına, kamu kurum ve kuruluşlarına, esnaflara ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Eğitim öğretim faaliyetlerinin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü dile getiren Ergün, yüksekokulun 4 bölüm ve 5 programda eğitim verdiğini, öğrenci doluluk oranının yüzde 94 olduğunu ve toplam kayıtlı öğrenci sayısının bin 141 olduğunu aktardı.

Bu özel günün kutlanması için bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ergün, öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN