GÖZÜ AVRUPADA

Bu sonuçtan sonra puanını 45 e yükseltip 6. sırada yer bulan Yeşil-Mavililer  ligi 4. Sırada tamamlayıp Avrupa Kupalarında yer almak için de bir hayli umutlandı. Halen 4. Sırada bulunan Beşiktaş’la arasında sadece 2 puanlık bir fark kalan Çaykur Rizespor kalan 7 maçı en iyi şekilde değerlendirip bu hedefini de gerçekleştirmek istiyor.

Trabzonspor, Şampiyonluk İçin Güçlü Kadro Kuruyor! Transfer Çalışmalarında İki Oyuncu Daha Gündemde Trabzonspor, Şampiyonluk İçin Güçlü Kadro Kuruyor! Transfer Çalışmalarında İki Oyuncu Daha Gündemde

3 İÇERİDE 4 DIŞARIDA

Bu maçların 3 ünde sahasında Antalyaspor, Ankaragücü ve Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Yeşil-Mavililerin deplasmanlardaki rakipleri ise Başakşehir, Beşiktaş, Pendikspor ve Hatayspor olacak.

Öte yandan kalan 7 maçın 4 ünde İstanbul takımları ile karşı karşıya gelecek olan Çaykur Rizespor’un bu maçlarda alacağı sonuçlar, sıralamadaki yerinin belirlenmesinde büyük rol oynayacak. Özellikle de Beşiktaş ile İstanbul’da oynanacak karşılaşma Atmaca için bir anlamda Avrupa finali olacak.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN