Süper Lig'in 29. Haftasında Galatasaray'a deplasmanda 6-2 yenilerek olumsuz bir sonuç alan Çaykur Rizespor, sahasında Kayserispor'u 3-0'lık skorla mağlup ederek moral bulmuştu. Bu olumlu havayı devam ettirmek isteyen Yeşil-Mavililer, yarın sahasında Gaziantep FK ile oynayacakları maçın hazırlıklarını teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerinde sürdürüyor.

Haftanın Hakemleri Belli Oldu; O Kritik Maçta Trabzonlu Hakem Görev Alacak! Haftanın Hakemleri Belli Oldu; O Kritik Maçta Trabzonlu Hakem Görev Alacak!

Hafta boyunca yapılan çalışmalarda rakibin güçlü ve zayıf yönlerini detaylı bir şekilde analiz eden Çaykur Rizespor, bugün yapacakları son taktik provanın ardından maç saatini beklemeye geçecek. Teknik direktör Palut, oyuncularıyla yaptığı konuşmalarda maçın önemini sürekli vurgulayarak iç sahada gösterdikleri başarılı performansı sürdürmeleri gerektiğini belirtti. Palut, "Bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmalıyız. Geçen hafta taraftarımızı üzdük, ancak bu maçla onları sevindirmeli ve üst sıralarda kalabilmeliyiz" dedi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU