Trabzonlu oyuncunun da Trabzonspor’a gelmek için gün sayıyor Trabzonlu oyuncunun da Trabzonspor’a gelmek için gün sayıyor

Geçtiğimiz sezonu CSKA ve Trabzonspor’da kiralık olarak geçiren Yusuf Yazıcı bu sezon Lille’in değişmez isimlerinden biri oldu. 

Hem ligde hem de Avrupa Liginde ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Yazıcı bu akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Aston Villa ile oynanan müsabakada fileleri havalandırdı. Müsabakanın 15.dakikasında sahneye çıkarak takımını Aston Villa karşısında 1-0 öne geçiren golü kaydeden Yusuf Yazıcı, toplamda attığı 12 golle Lille tarihinin Avrupa kupalarında en çok gol atan futbolcusu oldu. 

Avrupa kupalarındaki 12'nci golünü Aston Villa'ya atan Yusuf Yazıcı, bu turnuvalarda Hakan Çalhanoğlu ile birlikte yabancı takımların formasıyla en fazla gol sevinci yaşayan iki Türk oyuncudan biri durumuna geldi

Bu sezon Fransa Lig 1’de oynadığı 23 maçta 4 gol, 1 asistlik performans sergileyen Yusuf Yazıcı, Fransa kupasında 2 maçta 2 gol, Avrupa Liginde ise 12 maçta 5 gol kaydetti. 

Editör: Birol Sancak