Emekli zamlı rakam: En yüksek ve en düşük aylık belli oldu Emekli zamlı rakam: En yüksek ve en düşük aylık belli oldu

Ziraat Bankası, esnaf ve akaryakıt istasyonlarına yönelik özel bir destek paketi açıkladı. Banka, bu paketle esnaflara maliyet avantajı sağlayacak ve işletmeler ile son tüketicinin desteklenmesini amaçlıyor.

Bankadan yapılan açıklamada, önceden akaryakıt sektörüne özel belirlenen avantajlı üye işyeri fiyatları ve ücretleriyle destek paketi sunulduğu hatırlatıldı. Akaryakıt istasyonlarına yönelik desteğin devam ettiği belirtilen açıklamada, şimdi de esnaflara özel belirlenen üye işyeri fiyatlamalarıyla maliyet avantajı sağlanacağı ifade edildi.

Esnafların müşterilerinin kredi kartı ve banka kartı ile yapacakları alışverişlerde kullanabilecekleri özel fiyat ve ücretlerin belirlendiği vurgulanan açıklamada, tercihlerine göre komisyonlu ve blokeli seçenekler sunulacağı bildirildi.

Bu yeni uygulama kapsamında, tüm kart tipleri için %2,39 komisyon oranından veya komisyonsuz blokeli avantajlı fiyatlamadan yararlanılabileceği, ayrıca aylık üye işyeri ücretlerinin %50 indirimli olarak uygulanacağı belirtildi. Esnafların işletmelerini daha rekabetçi hale getirecek olan bu destek paketi, sektörde olumlu bir etki yaratması bekleniyor.
TAKA/AYŞE SANCAK
 

Editör: Doğukan ÖZKURT