Ancak maçta yaşanan üzücü bir olay da Paul Onuachu'nun sakatlanarak oyundan çıkmasıydı. Ona acil şifalar diliyoruz ve en kısa zamanda sahalara dönmesini umut ediyoruz.

Avcı Yönetiminde ki Trabzonspor Kan mı Kaybediyor?; Avcı Buna Nasıl Son Verecek? Avcı Yönetiminde ki Trabzonspor Kan mı Kaybediyor?; Avcı Buna Nasıl Son Verecek?

Trabzonspor'un yarı finaldeki rakibi ise Karagümrük oldu. Trabzonspor, kupa maçlarına her zaman farklı hazırlandığı için bu kaybın etkili olmayacağına inanıyoruz. Kupanın favorilerinden Fenerbahçe ise Ankaragücü karşısında 3-0 mağlup olarak elendi. Ankaragücü, baskılı futbolunu başarıyla sürdürerek yarı finale çıkmayı başardı.

Diğer yarı final eşleşmelerinde ise Galatasaray, Fatih Karagümrük karşısında elenerek rakibine 2-0 yenildi. Beşiktaş ise Konyaspor'u 2-0'lık skorla geçerek Ankaragücü'nün rakibi oldu.

Bu şekilde yarı finale yükselen takımlar şu şekilde oluştu: Trabzonspor-Karagümrük ve Beşiktaş-Ankaragücü. Kupada heyecan dolu maçlar ve sürpriz sonuçlar bizleri bekliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU