Son maçta sahasında Fatih Karagümrük'ü 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Bordo-Mavili ekip, lig üçüncülüğü hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor. Bu galibiyetle birlikte, Trabzonspor bu sezon sahasında ilk kez 5 gollü bir galibiyet elde etmenin gururunu yaşıyor. Oyun grafiğindeki yükseliş taraftarları da sevindiriyor.

Giresunspor, Sakaryaspor'a Karşı Elinden Kaçırdı: "Bu Gençlere Sahip Çıkın!" Giresunspor, Sakaryaspor'a Karşı Elinden Kaçırdı: "Bu Gençlere Sahip Çıkın!"

Teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncularını tebrik ederek, Fenerbahçe maçına odaklanmalarını istedi. Avcı, “Büyük takım reaksiyonu böyle olur. Kazanmak için bütün coşkunuzu ortaya koydunuz. Hepinizi kutluyorum. Benim istediğim takım ruhu bu” diyerek oyuncularını motive etti.

Fenerbahçe maçının önemine vurgu yapan Avcı, yükselen grafiğin devam etmesi gerektiğini belirtti. Papara Park'ta 40 bin taraftarın önünde yeni bir derbi zaferine imza atmaya hazırlanan Trabzonspor, Avcı'nın yönlendirmesiyle maça odaklanıyor. Teknik adam, maça kadar oyuncularına motivasyon konuşmalarını sürdürecek.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN