Yaptığı hizmetlerle Türk insanının takdirini kazanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakaladığı istikrarı sürdürmeye kararlı olan AK Parti 31 Mart yerel seçimler için gezmedik yer, girilmedik ev, sıkmadık el bırakmıyor.

Aylar önce sahaya çıkan ve vatandaşının sorunlarını dinleyen AK Parti; Türkiye’nin Yüzyılı vizyonunu belirlemede önemli bir ayağı oluşturan yerel seçimlerden güçlü çıkmak istiyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan AK Parti tüm teşkilatlarıyla da meydanlarda.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen son miting Perşembe günü saat 15.00’te AK Parti İl Başkanlığı önünde düzenlenecek. Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon Milletvekilleri ve belediye başkan adaylarının katılacağı mitinge tüm Trabzonluları davet etti.

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak’tan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e Teşekkür CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak’tan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e Teşekkür

Başkan Çebi, “Ortahisar Mitingi” ile Trabzonlulara önemli mesajların verileceğini ifade ederken katılımın yüksek oranda olmasını beklediklerini söyledi. Özellikle Ortahisar Belediyesi’nin AK Parti’de kalacağını da sözlerine ekleyen Çebi, yüzde 12’lik oy farkıyla seçime gireceklerini vurguladı. Çebi, Trabzon’da başlatılan ve devam eden yatırımların devlet desteğiyle tamamlanabilmesi için iktidarın gücüyle hizmete açılacağını ifade etti.

Editör: Birol Sancak