Arsin Vefa Grubu, ilçede eğitime destek olmak ve başarılı öğrencilere ödüller vermek amacıyla düzenlediği etkinliklerle dikkat çekiyor. Vefa Grubu'nun Başkanı Zafer Mollohüseyinoğlu liderliğinde, her ay farklı bir iş insanının himayesinde gerçekleşen akşam yemekleri, grup üyelerini bir araya getiriyor.

Geçtiğimiz ay Enes Küçük'ün misafiri olan Vefa Grubu, bu kez ilçenin başarılı iş insanı Ömer Örnek tarafından Deniz Yıldızı Restoranda ağırlandı. Akşam yemeğinde gerçekleşen samimi sohbet ortamında, grup üyeleri ve iş insanları, ilçenin genel gidişatını değerlendirerek fikir alışverişinde bulundu.

Arsin Vefa Grubu'nun etkinliklerine katılan isimler arasında Zafer Mollohüseyinoğlu, Ömer Örnek, Kemal Özdemir, Semih Peker, Serhat Eroğlu, Namık Kemal Genç, Ayhan Demirbaş, Ali Bayraktar, Mehmet Durmuş, Adem Yıldız, Yavuz Usta, Abdullah Yıldırım, Enes Küçük, Hüseyin Salimoğlu, Emre Koç, Paşa Gürsoy, Muhammed Ali Nuroğlu, Sezgin Hisoğlu, Yusuf Koz, Ahmet Sarı, Emin Ocak, Yılmaz Nuroğlu, Sebahattin Saruhan, Ekrem Malkoç, Kenan Gürsoy, Mustafa Kemal Şahin, Ömer Gürsoy ve Sinan Keskin yer aldı.

Bu tür etkinlikler, yerel toplulukların bir araya gelerek birlikte hareket etmesini sağlayarak sosyal dayanışmayı arttırıyor ve başarılı gençlere verilen destekle eğitim alanında motivasyon oluşturuyor. Arsin Vefa Grubu'nun bu anlamlı çalışmaları, ilçenin sosyal ve eğitim alanındaki gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT