Trabzon'da Yüksek Su Faturalarına Karşı Çağrı: "Büyükşehir Belediyesinden Adım Bekliyoruz" Trabzon'da Yüksek Su Faturalarına Karşı Çağrı: "Büyükşehir Belediyesinden Adım Bekliyoruz"

Aktürk, yaptığı açıklamada, mahallelerinin ihtiyaçlarını en doğru şekilde tespit ederek çözümlerini kamu kurum işbirlikleriyle yerine getirdiklerini belirtti. Bugüne kadar mahallelerinde çözemedikleri hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını ifade eden Aktürk, mahalle sakinlerinin kendisine duyduğu güvenin ve itimadın boşa çıkmadığını vurguladı.
Muhtarlık görevi süresince mahalle sakinlerinin güven ve takdirini kazandığını söyleyen Aktürk, aynı zamanda Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu'nda başkanlık görevine layık görüldüğünü dile getirdi. Aktürk, bu başarıların mahallelerinin kendisine verdiği destek ve güvenle gerçekleştiğini belirterek, bu güvene layık olmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Aktürk, görevine devam etmeleri halinde deneyim ve tecrübeleriyle hızla gelişen Ortahisar ve Trabzon'a yakışır hizmetleri mahallelerine getirmeye devam edeceklerini ifade etti. Mahallelerini güzel yarınlara taşımak için devlet ve halk arasındaki en önemli bağ olduklarını belirten Aktürk, devlet ile halk arasındaki iletişim ağının muhtarlık makamı olduğunu vurguladı. Aktürk, mahalle sakinlerinin bugüne kadar yaptıkları işleri ve hizmetleri takdirle değerlendireceklerine inandığını dile getirerek, 1 Nisan'dan itibaren görevlerine devam edeceklerini belirtti. Yoğun teveccühler için mahalle sakinlerine teşekkür eden Aktürk, seçimin mahalleleri, ilçeyi, şehri ve ülkeyi için hayırlı olmasını diledi.

Muhabir: AYŞE SANCAK