Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz" Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz"

Erkan, belediye yönetiminde planlı ve disiplinler arası bir çalışma yapacaklarını belirterek, "Biz yola çıkarken Trabzon’u 'akılla, bilimle ve özenle' yöneteceğiz dedik." şeklinde konuştu. 

Şehirciliğin bir bilim olduğunu ve bu bilimin evrensel prensiplerine uyulmadığı takdirde telafisi imkansız sorunların ortaya çıkabileceğini vurgulayan Erkan, "Şehirciliği hayata geçirmenin yolu bilimin evrensel ve yerel verilerini harmanlayıp planlama yapmaktır. İşte biz bunu yapacağız." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, şehirciliğin disiplinler arası bir alan olduğunu belirten Erkan, şehir plancılarından mimarlara, sosyologlardan iktisatçılara, mühendislerden coğrafyacılara kadar farklı disiplinlerden uzmanların bir araya gelerek çalışması gerektiğini vurguladı. Erkan, "Şehirciliğin bu karakterini dikkate alan bir kurumsal yönetim anlayışını benimsiyoruz." dedi.

Muhabir: AYŞE SANCAK