Karan çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından ‘CHP Parti Meclisi toplantısından Akif Hamzaçebi ile’ başlığıyla paylaşmayı da ihmal etmedi. Karan’ın paylaştığı bu fotoğraf kısa sürede sosyal medyada büyük beğeni aldı. Bakalım Çebi, Karan’ın Trabzon davetini yakın zaman da gerçekleştirecek mi?
 
İyi Parti Yeni Başkanını Seçti
 
İYİ Parti’de kongre takviminin öne alınması ile Ortahisar İlçe Kongresi dün parti binasında gerçekleştirildi. Ortahisar İlçe Başkanı Derviş Köz’ün aday olmayacağını açıklaması sonrasında tek liste ile yapılan kongrede Duygu Keleş Aydın, İYİ Parti’nin yeni Ortahisar ilçe başkanı oldu. Seçimde 100’e yakın üye ise oy kullandığı. Peki Derviş Köz neden aday olamadı, neden başkanlığı bıraktı…
 
Ortahisar'daki zorunluğu değişimin hikayesi ise şöyle; Derviş Köz'ün ilçe başkanlığının yanı sıra Ortahisar Belediye Meclis üyesi nedeniyle yaşanmasından kaynaklı olduğu öğrenildi. İYİ Parti tüzüğünde, iki görevin aynı anda yürütülemeyeceği kriteri yer alıyor. İYİ Parti Genel Merkezi ve Derviş Köz'ün yaptığı ortak istişare sonrası, Köz'ün Ortahisar Belediye Meclis üyeliğine devam etmesi yönünde karar çıktı.
 
Keleş’ten Taflan’a Büyük Destek
 

Trabzon’daki esnaf odalarının en başarılı ve tartışmasız üyelerin tam desteği ile yoluna devam eden Trabzon Elbise Temizleyiciler Esnaf Odası Başkanı Aytekin Keleş, bugün yapılacak İnşaatçılar Esnaf Odasının Genel Kurulu öncesi Ayhan Taflan’a desteğini açıkladı. Keleş, “Yapılacak olan İnşaatçılar Esnaf Odası’nın Genel Kurulu’nun esnafımıza ve camiamıza hayırlar getirmesini diler, kıymetli dostum Ayhan Taflan’a başarılar dilerim her zaman ve her koşulda yanında olduğumu belirtmek isterim” dedi. Hatırlanacağı üzere Keleş, Elbise Temizleyiciler Esnaf Odası seçimlerine tek listeyle girmiş, üyelerinin oylarının tümünü alarak başkanlığa yeniden seçilmişti. Görevinde oldukça çok sevilen Keleş’in Taflan’a destek hamlesi dikkatlerden kaçmadı.
 
Saadet Partisini Ziyaret Ettiler


 
Vakfıkebir Belediye Başkan Vekili Eyüp Yavuz ve AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Saadet Partisi Vakfıkebir İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Osman Şerit ve yönetim kurulu üyelerini ilçenin 100. Kurtuluş Yılı etkinliklerine davet ettiler. Ziyaret sırasında birlik ve beraberliğin Vakfıkebir’in gelişimi acısından önemine değinilerek istişarelerin bundan sonrada devam edeceği ifade edildi.
 
Yaylı’dan 49. Yıl mesajı  

  

   
Milliyetçi Hareket Partisi Beşikdüzü İlçe Başkanı Ümit Yaylı,  Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 49. yılı münasebeti ile bir mesaj yayınladı. 8-9 Şubat 1969 tarihinde Adana’da yapılan geniş katılımlı bir kongre ile başlayan Milliyetçi Hareket Partisi’nin yolculuğu, bugün 49. yılına girmiştir. Geçen bütün bu yıllar içerisinde bu dava için ter akıtmış, can vermiş, kan vermiş, emek sarf etmiş yiğit dava adamlarından ahirete intikal etmiş olanlara Allah-u Teâlâ’dan rahmet; halen hayatta olanlara sağlık, sıhhat ve afiyet niyaz ediyorum. Sevgili Ülküdaşlar! Geçen 49 yıl, elbette ki bizler için hiç de kolay olmamıştır. Hayatlarının en verimli çağlarında okullarda, iş yerlerinde, üniversitelerde şehit edilen 3500 can, parçalanan aileler, yurtdışında sürgünde yaşamak zorunda kalanlar, yaralarını yıllarca taşıyanlar ve daha pek çok bedel, Milliyetçi Hareket’in bugünlere gelmesinin pahasını temsil etmiştir. Milliyetçi Hareket’in pek çok mensubu da bu yılların acılarını çekmiş, bu ülkeye katacakları pek çok değer varken engellenmiş yahut gadre uğradıkları düşüncesi ile köşelerine çekilmiştir. Yine de vatanın ne zaman dara düştüğünü hissetseler orada olmuş ve bundan sonra da her daim olacağını defalarca göstermişlerdir. Hayat bir süreçtir Milliyetçi Hareket’te yoluna devam eden bütün dava arkadaşlarımıza da herkesten daha fazla saygılı ve dürüst olmalarını tavsiye etmekteyim. Bu vesile ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 49. yılının kutlu olmasını diliyor, yarınların büyük ve güçlü Türkiye’sini kurmanın, burada hizmet etmenin Türk Milliyetçilerine nasip olmasını diliyorum” dedi.
 
Görele’den Mehmetçiklerimize Destek


    
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, AK Parti Görele İlçe Gençlik ve Kadın Kolları tarafından düzenlenen Arfin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı operasyonunda görev yapan Mehmetçiklerimize yönelik açılan kermes programına katıldı.  Öğretmenevinde açılan ve iki gün sürecek kermesin açılışını yapan Belediye Başkanı Tolga Erener, “Ülkemiz çok zorlu süreçlerden geçmektedir. Ülkemizin bu terör belasından en kısa zamanda kurtulmasını umut ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz çok ender rastlanan bir operasyona imza attı. 7 ayrı koldan Arfin’e giren Mehmetçiklerimiz, terör belasının kâbusu oldu ve terör örgütleri büyük zayiat verdi. Bu kermesi düşünülmesinde ve hayata geçirilmesinde emeği gecen herkesi kutluyor ve Tüm Göreleli hemşerilerimizi açılan kermese destek vermelerini bekliyoruz” dedi
 
Ağasar’a Bir Kadeş Daha


      
Şalpazarı Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız başkanlığında yapılan toplantıya, AK Parti ve MHP Meclis Üyeleri  katıldı. Toplantıda Başkan Kurukız’ın vermiş olduğu Nevşehir ili Ortahisar Belediyesi ile kardeş belediye olunması önergesi oybirliği ile kabul edildi. Kararın her iki belediye için hayırlı olmasını dileyen Başkan Refik Kurukız, bu kararla birlikte ilerleyen dönemlerde ortak projelerin gerçekleştirilmesi yönünde adımların atılabileceğini söyledi.
Editör: TE Bilisim