Hurdalık Çıkışı
 
CHP Trabzon Eski Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun belediye başkanlığı döneminde Deliklitaş’a kurulan Hurdacılar sitesi ile ilgili konuşan MHP Trabzon İl Başkanlığı Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Birbey sitenin şehir dışına taşınması gerektiğine vurgu yaprak, “Bu siteyi dönemin Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, getirip buraya kurdu. Hiçbir mahallenin görüşü alınmadı. Başkanımızdan rica ediyoruz. Bu siteyi şehir dışına taşısın. Okulun yanında hurdalık olur mu?” ifadelerini kullandı.
 
Sorunlar Çözülüyor
 
Ak Parti Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Turhal… Akım Elektrik Firması’nın ortaklarından. Dün parti binasında nöbetçiydi. Onlarca vatandaşın derdini dinledi ve anında çözüm üretti. Siyaseti iyi bilen, ilişkileri kuvvetli bir isim. Bugünlerde birlik olmanın daha da önemli olduğuna vurgu yaptı. Türkiye’nin çok önemli bir eşikten geçtiğini belirten Turhal, “Bölgede söz sahibi olmak istemeyen bir Türkiye inşa etmeye çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.
 
Sancar'a Çok Yakıştı
 
Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Beylikdüzü Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, Nobel Ödülü kazanan Prof. Dr. Aziz Sancar'a Trabzonspor forması hediye etti. Sancar'ın formayı giyerek poz vermesi sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri oldu. Nobel ödüllü Prof. Dr. Aziz Sancar, ‘Trabzonspor ve Atatürk hep beraber" ifadelerini kullandı.
 
KTÜ’ye Alım
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne yardımcı doçent alınacak. KTÜ'den yapılan açıklamaya göre, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde 1 yardımcı doçent görevlendirilecek. Kadroya başvurular 16 Şubat'a kadar yapılabilecek.
 
Maçka’daki İmam Olayı
 
Maçka’da yayınlanan yerel bir gazetedeki haber üzerine açıklama yapan Trabzon İl Müftü Vekili Sefer Bostan Maçka’daki imamın Ankara’dan Diyanet Müfettişleri tarafından görevden ihraç edildiğini söyledi. Trabzon Müftülüğü olarak 3-4 aydır cezaevinde olan imamın Maçka’nın Gayretli köyündeki  imam evinde bir çocuğu ile birlikte kalan eşine, kocasının durumu hakkında bilgi verildi. Mevsim nedeniyle yeterli kalabalığın olmadığı köyde tek çocuklu bir bayanın yalnız kalmasının doğru olamayacağı gibi güvenlik açısından da sıkıntı yaşanmaması için imamın eşine istediği takdirde yanına ailesinden birini alıp kalabileceği gibi, annesinin evine dönebilmesi için gerekli yardımın yapılacağı söylenmesine rağmen olayın basına, sanki Trabzon Müftülüğü imamın eşinden evi hemen boşaltması istenmiş gibi yansıması müftülük camiasında üzüntü yarattığı öğrenildi.
 
Türkmen Ağırladı

 
Trabzon Orman İşletme Müdürü Savaş Ayvaz ile Akçaabat İşletme Şefi Özgün Topaloğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e ziyarette bulundular. Trabzon Orman İşletme Müdürü ile Akçaabat İşletme Şefi ziyaretlerinde; Orman İşletme personellerinin gayretleri ile üretilen orman meyveçayları Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e hediye edildi.
 
Örnek Davranış
 
Trabzon Silah Sanayii (TİSAŞ) tarafından kan bağışı kampanyası başlatıldı. Kızılay ortaklığı ile her yıl kan bağışında bulunulduğunu ifade eden Trabzon Silah Sanayi A.Ş (TİSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alemdaroğlu "Ülkemizde ihtiyaç duyulan kan talebine cevap verebilmek ve toplumsal görevini yerine getirmek amacıyla TİSAŞ, Kızılay Kan Merkezi ile belirli aralıklarla Kan Bağışı Kampanyası düzenlemekteyiz. Unutmayalım ki kan bağışlamanın faydası vardır zararı yoktur. Bir kişiye umut olabilmek bile mutluluk vericidir" dedi.
Editör: TE Bilisim