Trabzon'un Turizm Potansiyeline Uluslararası Bir Bakış: Her Mevsim Turizm Hedefi Trabzon'un Turizm Potansiyeline Uluslararası Bir Bakış: Her Mevsim Turizm Hedefi

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin önemli turizm noktalarından biri olan Ayder Yaylası'ndaki turistik işletmeler, bayram tatilinin yaklaşmasıyla birlikte rezervasyonlarda ciddi bir doluluğa ulaştı.

Yarından itibaren yoğun bir bayram tatili hareketliliği beklediklerini ifade eden otel işletmecisi Zeynep Haşimoğlu, rezervasyonların güzel bir seviyede olduğunu belirtti. Cumartesi günü itibarıyla misafirlerin gelmeye başlayacağını dile getiren Haşimoğlu, bayram tatilinin güzel geçeceğine inandıklarını söyledi. Hem konaklamalı hem de günü birlik ziyaretlerin olacağını belirten Haşimoğlu, Ayder Yaylası'nın henüz tam anlamıyla açılmamış olmasına rağmen tatilin keyifli geçeceğini vurguladı.

Haşimoğlu, Ayder Yaylası'nda 12 ay boyunca turizmi konuşabilmelerinin kendilerini mutlu ettiğini ve gelecek için de beklentilerinin yüksek olduğunu dile getirdi. Geçtiğimiz ay Ramazan ayı ve seçim dönemi olduğu için işlerin biraz durgun olduğunu ancak bayram tatiliyle birlikte güzel bir yoğunluğun başlayacağını belirtti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU