Hep söylüyorum!
Yine söyleyeceğim...
Ne CHP, ne de başka bir şey!
Ak Partiye en büyük zararı yine kendisi veriyor!
CHP’ye oy veren kürtlere “ vatan haini “
Trabzonlulara “ Pontus, Rum “ diyerek onları karalayan isimlerin verdiği zararı daha bu güne dek hiç kimse vermedi partiye!
Şimdi Diyarbakır’da Binali Yıldırım, Trabzon da Süleyman Soylu ve Berat Albayrak bu yanlışları düzeltmek için kıyasıya mücadele verse de, geçmiş ola, çünkü tepki gerçekten çok büyük.

Sayın Siyasiler; en azından Trabzonlulara yönelik bu suçlamayı biraz tolere etmek için size küçük bir tüyo verebilirim.

O dönemde şike var mıydı?
Vardı!
Bu birçok otorite tarafından kabul edildi mi?
Edildi!
Şike demek, hırsızlık demek değil mi? Yani çalınan bir hak var!

Oylar çalınınca mazbata geri alınıyor da, kupa çalınınca neden geri alınmıyor?
Verin bize hakkımız olan 2010-2011 şampiyonluk kupamızı, barışalım!

*******

Standart yolcular uçakta beklerken son 5 dakika uçağa binmeye, siz daha inmek için koltuğunuzda beklerken, korumalar arasında havaalanından çıkılmış olmasına VİP denilir. Yani bavulunuz bile ayrıcalıklıdır. O bile halktan önce çıkar uçaktan!

Sayın İmamoğlu’nun ardında bu kadar büyük bir halk sevgisi var iken, ki ben bile o gün halkın arasına karışmasını bekliyorken tam tersi halkla, önemli kişileri birbirinden betondan bir düşünceyle ayıran bu VİP aşkını “Halkçı” söylemiyle pek bağdaştıramadığımdan olsa gerek biraz şaşırdım.
İsterdim ki” Yemişim VİP’sini... Ben vatandaşımla birlikte aynı salonda göğsümü gere gere beklerim.” Desin. En azından o desin. Ama o da demedi... Vali tarafından Vip’e sokulmadıktan sonra demiş olması benim için hiç bir anlam ifade etmedi.
Gözümde ki imajı “ Diğerleri gibi bu da ayrıcalık meraklısı!”

Sonra düşündüm, Sayın Ordu Valisi acaba Ekrem İmamoğlu’na yapmış olduğu uygulamayı eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçeğ’e de uygular mıydı? Ya da bir başka Ak Partili bürokrata?

Kısacası VİP’ler kapatılsın!
Yok, şaka şaka!
(Pazar pazar kalplerine inecek!)
Yok vallahi de şaka... Tabi ki de vip’ler kapatılmaz! Hem tepedekilerden kim ister ki bavuluyla halkın aynı standartta olmasını?
Ama sorsan hepsi halkı düşünüyor!

******
Durduk yerde, 600 yıllık Osmanlı İmparatorluğu sürecinde savaşta şehit olan Osmanlı padişahı yada şehzadesi kimlerdir acaba? diye bir soru düştü aklıma.
Baktım...

3. Osmanlı Padişahı 1. Murad.
Başka da yok!

Ne enteresan!

*********
Malum dünya ile bağlantımızın kopmuş olduğu bir Yerel Seçim sürecindeyiz.
Yatıyoruz İstanbul, kalkıyoruz İstanbul.
Mardin de ki altın gününde bile konu İstanbul seçimi. Misal İstanbul da ki birine Erzurum belediye başkanının adını sor bilmez! Ama Erzurum da yaşayan birine CHP’nin İstanbul Belediye Başkan adayı kim diye sorun, Ekrem İmamoğlu der rahatlıkla!

Bakın bu konuda Ak Parti Sosyal Medya hesaplarını yöneten arkadaşların hakkını yiyemem! Tüm ülkeye adayın adını ezberletmek için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiler!!!
Ve başardılar!

Neyse, siyasetçilere özellikle de en tepedekilere bir tiyo daha vererek bitiriyorum bu hafta ki yazımı.

Çok saygıdeğer Siyasiler; bir oyun bile önemli olduğu şu sıra, sadece milyon euroluk futbolcuların, iş adamı oğullarının, oyuncuların, ünlülerin, sosyetiklerin düğün derneklerine giderek nikah şahitliği yapmayın!
Arada bir garibanların , sizi seçen halkında nikahlarına uğrayarak oralarda da şahitlik yapın ki halk onları düşündüğünüzü bilsin.
Zira şu an ki imajınız, - Sadece kendilerini ve kendi yakınlarını düşünüyorlar.-
Demem o ki; Hiç bir ayrıcalığı olmayan sıradan insanların da nikahlarına, düğünlerine uğrayın bi zahmet!
Hatta lütfen!!!

Bekleyelim bakalım asrın talihlisi kim olacak?