Resmen Açıkladı

Ağaoğlu, “8 Nisan’da yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da camiamızın bize vermiş olduğu zorlu ve onurlu görevin bilinciyle kulübümüzü ekonomik ve sportif başarı olarak layık olduğu seviyeye taşımak amacıyla Olağan Genel Kurulumuzda başkan adayı olduğumu kamuoyunun bilgisine arz ederim” ifadesini kullandı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe maçı sonrası liste çalışmalarına hız kazandıracak.

Hacısalihoğlu Var Mı?

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu daha önce devam etmeyeceği yönünde açıklama yapmıştı. Dün Aspor’a konuşan Hacısalihoğlu, “Birkaç defa kanaatimi söyledim. Benim olup olmamam önelli değil. Şu anda önemli bir Fenerbahçe maçı var. Trabzonspor’un gündemini benim olup olmamam meşgul etmemeli. Fenerbahçe maçından sonra konuşalım” ifadelerini kullandı. Bu arada Başkan Ağaoğlu’nun yeni dönem için ekonomik sıkıntıya destek verecek isimleri yönetime almayı hedeflediği belirtildi. Ayrıca kongreye kadar yeni bir adayın çıkıp çıkmayacağı da merak ediliyor.

Geri Sayıma Geçildi

Olağan Genel Kurul 23-24 Kasım tarihlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, çoğunluk sağlanamaması halinde 1-2 Aralık'ta Hayri Gür Spor Salonu'da gerçekleştirilecek. Kongrenin ilk gününde idari ve mali raporlar, denetim raporu okunup görüşülecek, dernek yönetim kurulunun ibrası ve bütçe okunup görüşülecek ve oylanacak. İkinci gün ise başkan adaylarının konuşması, başkan ve yönetim kurulu asıl ve yedek üyelerin seçimi yapılacak. 
Editör: TE Bilisim