Seri Devam Etmeli

Spor Toto Süper Lig’de son 4 maçını kaybetmeyen ve son iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Trabzonspor, bu akşam sahasında konuk edeceği Antalyaspor karşısından da 3 puanla ayrılarak puan serisini sürdürmeyi hedefliyor. 

Medical Park Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Müsabakayı Hüseyin Göçek yönetecek. Bordo-Mavili ekipte sakatlıkları bulunan Novak ile Onazi ve sarı kart cezalısı Rodallega bu akşamki maçta forma giyemeyecek.

Pereira Ve Ömür Döndü

Teknik direktör Ünal Karaman, kadroda revizyona gidecek. Başakşehir maçında ayak başparmağı kırılan sağ bek oyuncusu Pereira, 75 gün sonra formasına kavuşacak. 

Aynı şekilde sakatlığından ötürü formasından uzak kalan Abdülkadir Ömür de 47 gün sonra geri dönmüş olacak. Teknik direktör Ünal Karaman’ın sakatlığı bulunan Novak’ın yerine Arjantinli sol bek Ibanez’e görev vermesi bekleniyor. Rodallega’nın yokluğunda da gol umudu Ekuban olacak.

TRABZONSPOR: Uğurcan Pereira Hüseyin Hosseını Ibanez Sosa Abdulkadir Parmak Yusuf Yazıcı Abdülkadir Ömür Nwakaeme Ekuban

ANTALYASPOR: Boffın Nazım Celustka Dıego Cıssokho Charles Zeki Fredy Hakan Özmert Amılton Doukara 
 
Editör: TE Bilisim