Trabzonspor’un 74’üncü olağan genel kurulu yapıldı. Başka bir aday çıkmayınca da Ahmet Ağaoğlu, yine tek aday olarak başkan seçildi, camiamıza hayırlı olmasını dilerim. Sevgili başkanımızın mazbatayı almaya gitmemesi, bana göre yanlıştı. Büyük kulübe başkan oluyorsun fakat hiç önemsemiyormuş gibi davranmak, başkanımıza yakışmaz Trabzonspor’a da ayıp edilmiş sayarım. Bunları yazmak bizim asli görevimizdir, kimse de yanlış yorumlamasın.
Bizim esas olan konumuza gelelim..

Trabzonspor’umuzun son 3 haftalık performansı, mükemmeldi. Ben bunu takım içindeki yeni ruha bağlıyorum.. Tabii ki bu ruhun yanında Abdülkadir ve Yusuf’un da yan yana oynamaları çok önemliydi.

Bakın önceki maçlarda Yusuf formsuz dendi, oynatılmadı. Abdülkadir sakatlandı oynamadı. Bu talihsizliklerden dolayı da çok puan kaybı yaşadık.
Bir de ben Trabzonspor’un çift santrafor oynamaz söylemim de ne kadar haklı olduğum anlaşılıyor.
Kimse yanlış anlamasın da Burak iyi ki kadro dışı kalmış, yoksa o oyun anlayışıyla çok puan kaybederdik.
Gelelim Konya maçına. Sakatlığı geçen Onazi’nin de oynamasıyla, Trabzonspor saha tam kadro çıktı. Bunun yanında Konyaspor ligin en dişli ekiplerinden biri. Ayrıca yeni teknik direktörleri Aykut Kocaman’la iyi hava yakaladılar.

Oyun Trabzonspor’un müthiş temposuyla başladı. İlk dakikadan itibaren oyunu Konya yarı alanına kurarak, sağlı sollu ataklar yakaladık fakat ilk yarıda golü bulamadık. Konyaspor ile tehlikeli ataklarla geldi ve Jahovic’le net pozisyonlar yakaladı. Yusuf’un kenarlara fazla gitmemesi lazım, çünkü ortadan rakibi zorlayıp kaleye şut atması gerek. Bunu da en iyi Yusuf yapıyor. Onun için diyorum ki Yusuf, Rodallega’nın arkasında oynamalı. Bu maçta da sağ kanattan çok iyi geldik, ama aynısını soldan gösteremedik. Onun için ilk 45 dakika golü bulamadık..
İkinci yarıya iki takımda iyi başladı ve karşılıklı gol pozisyonları izledik. Son 20 dakikaya girilirken, Yusuf-Ekuban değişikliğine gidildi.  72.dakikada sahanın en iyisi Abdülkadir’e yapılan faulü hakem penaltıyla cezalandırdı. İyi bir gol vuruşu yapan Rodallega, bu kez affetmedi ve topu ağlarla buluşturdu. Golden sonra hızı kesilmeyen Trabzonspor’da günün adamı Abdülkadir, 77’de nefis çalımlarla rakiplerini geçip şık bir ortayla Ekuban’ı buluşturdu bu oyuncumuza sadece dokunmak kaldı o da skoru 2-0’a getirdi. İlk 2 golde de imzası bulunan ve maça damga vuran süper bücürümüzü Allah nazardan korusun diyorum.

Bana göre ligimizin en iyi futbol oynayan takımı hiç şüphesiz Bordo-Mavililerdi. Böyle oynamaya devam edersek, haftaya Beşiktaş’ı çok rahat yeneriz. Ayağınıza ve yüreğinize sağlık güzel evlatlarım..

Böylece yeni yönetime de çok güzel bir hediye verdiniz.