Daha önce de yazmıştım, yine yazıyorum çünkü bu yazdıklarım gerçeklerdir. Bakıyoruz TFF, G.Saray ve F.Bahçe’yi kanatlarının altına almış ve ligi de adeta onlara endekslemiş ligin geri kalan takımları da sanki Yunanistan Ligi’nde oynuyormuş gibi onlara da üvey evlat muamelesi yapılarak hem sahadaki hakemlerle hem VAR’da ki hakemler diğer takımların hakkını yiyerek ‘bu iki takıma aman bir şey olmasın yoksa hepimiz yanarız’ diye düşünceler içindeler.

Bakın Ali Koç efendi Kulüpler Birliği’ndeki başkanlığı bırakıyorum blöfünü yaptı ancak diğer kulüp başkanları ‘olmaz siz devam edin’ dedikleri anda hemen çark etti ve peki diyerek aynı zamanda da TFF’ye de gözdağı vermiş oldu. Trabzon’daki olayı bizler tasvif etmiyoruz. Bunu başkanımızda maçın ardından hemen açıklama yaptı ve bize verilecek olan cezaya biz razıyız dedi. Peki karşı tarafın karateci oyuncularına ne yapıldı? Tekmeler de yumruklar da havada uçuştu ama F.Bahçeli oyuncuları tedbirsiz olarak disiplin kuruluna sevk ettiler. Bizler haksızlığımızı da kabul ederiz, haklılığımızı da sonuna kadar savunuruz. Sahaya seyircinin girmesini tabi ki bizler de tasvif etmiyoruz. Ama girene de öldürmeye teşebbüs eden oyunculara sen kalkıp 1 maç ceza verirsen bu tam anlamıyla F.Bahçe’den korkuyorsun ve ona uşaklık ediyorsun anlamına gelir. Ali Koç sizi tehdit etti diye aldığınız bu karar Türk futbolu için kara bir leke olarak tarihe geçecektir. Eeeyyy TFF, sizin adaletiniz bu ise biz sizin adaletinize inanmıyoruz. Sizler hep birlikte istifa etmelisiniz. Böylelikle de futbolumuzun önünü açmış olursunuz. Aksi takdirde kalan son haftalarda daha büyük facialara ışık tutmuş olursunuz. Bir de şunu söylemeliyim; bazı TV kanallarında ki sözüm ona yorum yapanlar yok efendim sahaya atlayanlara oyuncular vururlar diyorlar. Bunu söyleyenlere diyorum ki size futbol ceza talimatnamesini okuyun da, ona göre yorum yapın! Daha önce Trabzonsporlu bir oyuncuya saldırı yapıldı o kulübün ismini vermiyorum fakat bizim oyuncumuz üzerine gelen seyirciye esas duruşta durarak baktı ve futbolcumuz en ufak bir harekette bulunmadı. Bunu da TV’lerinizde gösterin de Trabzonsporluların nasıl sağduyulu olduğunu izleyenler de görsün, takdir etsinler.

HARİKA GOLLER

Konya’daki maçtan sonra hem taraftarımız hem de oyuncularımız TFF’yi protesto ederek yapılan haksızlıkları taraflı ve yanlı olarak yapılan bu çirkin tutumu kınayarak haklılıklarını tüm futbol kamuoyuna göstermiş oldular. Trabzonspor maça daha iyi başladı ve oyunu Konya yarı sahasına kursa da ilk gol pozisyonuna giren taraf Konyaspor oldu. 19’uncu dakikada gelişen kontratağımızda Trezeguet, 25 metreden mükemmel vurdu ve takımını öne geçirdi. 24’üncü dakikada bu kez Bardhi serbest vuruşu kullandı, top köşeden direğe çarpıp auta gitti. 43’üncü dakikada Konyasporlu oyuncunun eli açıkken çarpan topa VAR nasıl devam dedi ben buna anlam veremedim doğrusu. İlk yarıyı Trabzonspor 1-0 önde tamamlayarak soyunma odasına girdi. İkinci yarıya da her iki takım aynı 11’lerle başladı. Ancak, Berat’a yapılan sert bir müdahale vardı ki bu da bana kırmızı karttı fakat hakem sarı kartla cezalandırdı. Buna tepki koyan Berat’ta oyunu germeye başladı ve seyircinin de tepkisini aldık. Bu tip olaylarda daha dikkatli olmamız lazım. Hadi onu geçtik, takım kaptanı Uğurcan seyirciyi tahrik etmeye başladı. Bence bunlar yanlış davranışlar. 56’ncı dakikada Meunier’in şutu Guilherme’nin eline çarpınca hakem beyaz noktayı gösterdi, Visca atışı gole çevirdi ve takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Konyaspor bizim sahamıza daha çok gelmeye başladı. 79’uncu dakikada N’Zonzi, farkı 1’e indirdi. 89’uncu dakikada Fountas, 25 metreden çok sert vurdu ve bu harika golle bizleri rahatlatmış oldu. Harika gollerle maçı kazanarak haftayı 3 puanla tamamlamış olduk.