Trabzonspor'dan Transfer Hamlesi: Yerli Oyunculara Odaklanma Trabzonspor'dan Transfer Hamlesi: Yerli Oyunculara Odaklanma

Trabzonspor'da kadro sıkıntısı büyümeye devam ediyor. Sakat oyuncuların sayısının artması ve 3 oyuncunun Afrika Uluslar Kupası'nda milli takımlarına gitmesi, Bordo-Mavili ekibi büyük bir sorunla karşı karşıya bıraktı. Denswil, Larsen, Umut Bozok, Abdülkadir Ömür ve Bakasetas'ın sakatlıklarının ardından Trezeguet, Pepe ve Onuachu da milli takımlarında bulunuyor. Son olarak Antalyaspor maçına eksik kadro ile çıkan Trabzonspor, dar rotasyonlu kadrosuyla 12 günde 4 kritik maça daha çıkacak.

Trabzonspor, perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Manisa FK'yı Papara Park'ta konuk edecek. Ardından 21 Ocak Pazar günü yine Papara Park'ta Galatasaray ile Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında karşı karşıya gelecek. 22. haftada 25 Ocak Perşembe günü deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacaklar. Bu yoğun sürecin ardından 29 Ocak Pazartesi günü sahalarında Kasımpaşa ile karşılaşacaklar.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Antalyaspor maçı sonrası mevcut koşullarda rotasyon yapamadıklarını ve 72 saatte bir maça çıktıklarını açıkladı. Bordo-Mavili ekibin bu zorlu süreçte nasıl bir reaksiyon göstereceği merak konusu.

Trabzonspor, sakat oyuncuların dönmesi ve milli takımlardan dönen oyuncuların form tutmasıyla bu zorlu maratonu başarıyla atlatmayı hedefliyor.

TAKA/AYŞEN KARABİNA
 

Editör: Doğukan ÖZKURT