“Bereket Çarşısı” adını Ak Parti Akçaabat Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin’in önderliğinde Akçaabat Belediyesi işbirliğinde organize edilen ihtiyaç sahibi ailelere yönelik, herkesin hiçbir ödeme yapmadan ihtiyaçlarını alabilmeleri için hazırlanan bir çarşı.

Maddi imkanı olmayanlar için çok önemli bir imkanı vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Ak Parti Akçaabat Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin “ Bu hafta 3. sünü açtığımız bereket çarşımızda ağırlığı giyecek ve ev gereçleri oluşturuyor. Ürünlerin çoğunun üzerinde etiketleri mevcut, bir çoğu kullanılmamış. Biz en çok geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın oyun çağında en az birer oyuncakları olmasını önemsiyoruz.

Çarşımızda her yaşa uygun, ayakkabı, giyecek, gıda ürünleri ve  kırtasiye çeşitlerini bulmak mümkün. Anne babalar hiçbir ücret ödemeden çarşımızdan ihtiyaçları olan ürünleri alabilme imkanına sahip. Çarşımıza talep oldukça fazla. Bize destek olan ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Şahin ve ekibi Bereket Çarşısını geleneksel hale getirmeyi de amaçladıklarının altını çizerken, yardımlaşma ve paylaşma duygusunun insanlığın en güzel fazileti olduğunu da belirtti.
Canan KALAYCI  
Editör: TE Bilisim