GÖNÜLLERDE YER EDİNDİK

Aydın, “31 Mart zaferinin ardından göreve gelmemi ile, Ortahisar Belediyemizde daha önce yapılan başarılı işlerin devamını sağlayacağız, yarım kalan işleri de tamamlayacağız. Açıklayacağımız yeni projelerle birlikte de Ortahisar ilçemizde hizmet seferberliğini devam ettireceğiz. Mesleğim ve üstlenmiş olduğum görevlerle bu şehrin her mahallesinde izim var. Geçmişte yapmış olduğumuz işlerle vatandaşımızın gönlünde bir yer edindik. Bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

GEÇMİŞTEKİ İŞLER TEMİNATIMIZDIR

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu

Ortak akılla birlikte projelerini hayata geçireceğini belirten Aydın, “Ortahisar’ı halkımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla hep birlikte istişare ederek yöneteceğiz. Halkımızın istediği projeleri önemseyeceğiz ve önceliğimiz bu işler olacak. Projelerimizi açıkladığımızda herkes zaten bunu görecek. 31 Mart’ın ardından Büyükşehir Belediyemiz ile el ele vererek AK Parti’nin başarılı belediyecilik anlayışını sürdürmeye devam edeceğiz. Geçmişte yaptığımız işler gelecek için de teminatımızdır.” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: BİROL SANCAK