Kara, “Ortahisar’a yakışır, sosyal belediyecilik, gençlere uygun, her mahallenin ihtiyacını karşılayan projeler. Kentimize nefes aldıracak ileriye dönük projelerdir. Büyük şehirimizin üst düzey projeleri ile kentimiz kazanacaktır” dedi.

İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları

DAVAMIZIN EMRİNDEYİZ

Kara, “Liste benim için hiç önemli değil. Önemli olan davamıza, şehrimize ve ilçemize hizmet. Meclis üyesi olmadığımız zaman da davamızın hep emrindeydik. Desteğimizi sürdürdük. Sıralamadaki herkes bizim kardeşimiz, dostumuz, davamızın neferleri” diye konuştu.

BİR AHMET VAR

Kara, “Trabzon’un bir Ahmet’i var. O da Ahmet Metin Genç’tir. Trabzon’da gönüllere giren, kucaklayan başkanımız. Ortahisar’da bir çok yerde görev yaptığımız, naif, güler yüzlü, sempatik, işi bilen Ergin Aydın abimiz var. çalışmasından sonra ibrenin Ergin Aydın’dan yana olduğu her geçen gün artarak devam ediyor. Çok benimsendi. İşin temellerinden geliyor. Eksikleri biliyor, yapılacakları ön görüyor. Teşkilatçı ve karakterli bir abimiz. Ortahisar’da layıkıyla görevini yapacak belediye başkan adayımız” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: BİROL SANCAK