Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu

Çebi, ziyarette yaptığı açıklamada, "Ortahisar'ı çözdük. Sıkıntı olan mahallere de girdik. Kadın kollarımız 90 bin evin kapısını çaldı. Belediyeden gelme, imar komisyonunda bulunmuş ve kent hassasiyeti olan bir adayımız var." şeklinde konuştu.
AK Parti'nin gerçekleştirdiği belediyecilik çalışmalarını vurgulayan Çebi, "İşte Trabzon tünel akvaryum, seyir terası, Otogar, Avrasya pazarı, Ganita, Kunduracılar caddesi, Kadınlar hali, 50 yıldır yapılmamış alt yapı hepsine AK Parti dokundu ve Trabzon halkının refahı için elinden geleni yaptı." ifadelerini kullandı.
Sözlerini sürdüren Çebi, "Önümüzde 31 Mart var. Hizmet sevdalıları AK Parti ve Tayyip Bey'in kazanmasını istiyor ama İsrail ve Ermenistan dostları kaybetmesin bekliyor. İnşallah bu seçimden de zaferle çıkacağız. Trabzon'u gezdik, vatandaşlarımızla konuştuk. Bize ne derseniz deyin ama sandığa gidince oyu hizmete verin dedik. Sandıkta hesaplaşma Trabzon'a kaybettirir. Ve halkımızdan aldığımız sinerji de Ortahisar'ı sorunsuz ve farkla alacağımız şeklinde." diye konuştu.
Selahaddin Çebi'nin bu açıklamaları, AK Parti'nin seçim öncesi stratejileri ve hedefleri hakkında önemli ipuçları sunuyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK