Herkesin merak ettiği konu seçimlerin ardından AK Parti’li teşkilatlarda kopmaların veya istifaların olup olmayacağıydı. Bunun yanında da Genel Merkez dahil herkesin yeniden elekten geçeceği ve teşkilatlara da yansıyacağı yönündeydi.

AK Parti genel merkezi tarafından başarısız olan teşkilatların görevden alınması beklenirken bu kararı beklemeyip istifa etmeye başlayanların da olduğu bilgisine ulaşıldı. Edinilen bilgiye göre AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun yönetimde yer alan Zübeyir Efendioğlu’nun istifa dilekçesini il başkanlığına ulaştığı yönünde. 

Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak" Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak"

Sosyal medya hesabından “Biz kendi payımıza düşeni yaptık, derdimiz yıkmak değil yapmaktır” şeklinde bir paylaşım yapan Zübeyir Efendioğlu’nun seçim mağlubiyetinden dolayı istifa ettiği anlaşıldı. İstifaların devamının olup olmayacağı merak edilirken önümüzdeki günlerde her şey daha da netlik kazanacak.

TAKA/ Neziha ÇAKIROĞLU

Editör: Birol Sancak