Kocasından izinsiz bunu yapana kötü haber: Boşanma davası kabul edildi Kocasından izinsiz bunu yapana kötü haber: Boşanma davası kabul edildi

Ons Altında 2500 Dolar Beklentisi: Ekonomistler, ons altın fiyatlarının artık kesin gözle 2500 dolar seviyelerine ulaşacağını belirtiyorlar. Geçtiğimiz hafta ons altın fiyatı 2.300 doların üzerine çıkarak tüm zamanların yeni rekorunu kırdı. Bu yükselişte, ABD Merkez Bankası Fed başkanının faiz indirimleri için açıklamaları ve küresel jeopolitik gerilimlerin etkisi büyük oldu.

Gram Altında 3000 TL ve Üzeri Tahmini: Yıl sonu için gram altın fiyatı tahminleri de oldukça iddialı. Uzmanlar, gram altının yıl sonunda 3000 TL ve üzeri seviyelere ulaşabileceğini öngörüyorlar. Bu yükselişte, ons altındaki fiyat artışı ve jeopolitik risklerin altına olan talebi artırması etkili oluyor.
Altın fiyatlarındaki bu yükseliş trendinin devam edebileceği belirtiliyor. Jeopolitik risklerin yanı sıra, ABD'de faiz indirimi beklentisi ve ekonomik belirsizlikler altının talebini artırıyor. Bu durumda, altın yatırımcıları için alım fırsatlarının ortaya çıkabileceği öngörülüyor.

Dolayısıyla, altın yatırımcıları için önümüzdeki dönemde dikkatli olmak ve piyasayı yakından takip etmek önemli olacaktır. Jeopolitik risklerin yanı sıra, ekonomik göstergeler ve ABD Merkez Bankası'nın faiz politikaları altın fiyatlarını etkilemeye devam edecektir.

Kaynak: MYNET