Trabzonspor'un Mısırlı Yıldızı Trezeguet'in Skor Katkısı ve Transfer İddiaları Trabzonspor'un Mısırlı Yıldızı Trezeguet'in Skor Katkısı ve Transfer İddiaları

Bu önemli başarıların ardından, Arsin Kaymakamı Ömer Sirkeci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Üstündağ, Arsin Gençlik ve Spor Müdürü Taner Şentürk, Okul Müdürü Salih Kartal, Beden Eğitimi Öğretmeni Zeynep Kazaz ve öğrenciler, kaymakamlık makamında bir araya geldi. Kaymakam Sirkeci, öğrencileri tebrik ederek başarılarından dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

Ziyaret sırasında öğrenciler, başarılarını ve turnuvalardaki deneyimlerini paylaşma fırsatı buldular. Kaymakam Sirkeci, öğrencilere gelecek turnuvalar için başarılar dileyerek, bu tür etkinliklerde başarılı olmalarının yanı sıra eğitim hayatlarında da başarılı olmaları gerektiğini vurguladı. Öğrenciler, destekleri için Kaymakam Sirkeci’ye teşekkür etti.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Bu başarılar, öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizin emek ve gayretlerinin bir göstergesi olup, okulumuzun ve ilçemizin spor alanındaki başarısını simgeliyor. Öğrencilerimiz, bu başarılarla sadece kendi okullarını değil, aynı zamanda ilçemizi de gururlandırmışlardır. Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenimizi bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Editör: Doğukan ÖZKURT