Rıdvan Dilmen'in saçma sapan ve ipe sapa gelmeyen Trabzonspor yorumlarına, hemen akabinde verdiğimiz cevap yazımız ses getirmiş olacak ki; Rıdvan Dilmen spor yorumculuğunu bıraktığını kamuoyuna duyurdu.

Bu çok mantıklı, akıl dolu ve yerinde karar için kendisini tebrik ederiz. Uzun zaman üzerine gerçekten de attığı istifa tweet'i ile; güzel bir yorumda bulunmuş oldu.

Darısı Kemâl Belgin gibi dinazorlaşmış olanlar ile Emre Bol gibi gayet antipatik ve irite edici olanların başına inşallah diyoruz.

Zamanında bu stratejiyi Hıncal Uluç da izlemiş; Trabzonspor ismi üzerinden ve Trabzonspor sayesinde çokça da ekmek yemişti.

Her devirde yaşadığımız şeyler aslında...

Talimatlı PFDK da bizleri gene yanıltmadı ve üzerine düşeni yapmaya itinayla devam ediyor.

Yaşar Kemâl Uğurlu'nun buz gibi penaltımızı gasp ettiği fenev maçından sonra; hakemle ilgili yaptığı açıklamalardan ötürü başkan Ahmet Ağaoğlu'na 10 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

Ama kendini kaybederek kameraların önünde şov yapan ve " Artık yeter! Futbolda adalet istiyoruz " çığlıkları ile kulaklarımızı delen Abdürrahim Albayrak'a ise sadece ihtar vermekle yetinildi.

Başkan Ağaoğlu'nun söylediklerinin eksiği vardı fazlası yoktu esasen.

Haksız bir ceza olduğunu anlamış olacaklar ki; cezası iptal edildi.

Hakemlerin talimatlı yönetim sergiledikleri ve Yaşar Kemâl'in bazılarına " UĞURLU " geldiği noktasında yaptığı tespitlerin hepsinin altına imzamızı atarız.

Bir sevindirici gelişme daha yaşandı ve böylece Trabzonspor'un 2010-2011 sezonunun gerçek şampiyonu olduğu ve şampiyonluğunun elinden alındığı da ispatlanmış oldu.

UEFA'nın resmi sitesinde yayınlanan şike yapan takımlar listesinde; fenev açık ara önlerde yer aldı ve fenevin yaptığı şike de böylece tescillenmiş oldu.

Azize'nin övüne övüne, gururla söylediği " Şike yaptıysam fenev için yaptım " kanıt sözünün ve şikeyi aleni kabulünün üzerine gidemeyen TFF, MHK ve olmayan ADALET utansın.

Bakalım bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri ne kadar daha sahne almaya devam edecekler ???

T.C Devleti'nin spor bakanı ve devlet erkânı; futbolda ki bu kadim ADALETSİZLİK olgusunu ne zaman gündemlerine alıp üzerine gitmeyi plânlıyorlar acaba ???

Şike yaptığını kameralar karşısında alenen kabul eden fenev başkanını aklayanlar; ve Onların TFF, MHK ve PFDK'da ki uzantıları ne zaman futboldan el çektirilip temizlenecekler ???

Yoksa bu yılan hikâyesi; şiddetle üzerine gittiklerini iddia ettikleri halde, ne menem bir çelişkidir ki; siyasette ki fetöcülerin halâ daha temizlenememesi ile aynı akıbeti mi yaşayacak ???

Buradan Ak Parti'nin Trabzon milletvekillerine seslenmek istiyoruz !!!

Trabzonspor'un uğradığı haksızlıkları, bu şike kumpasını, talimatlı hakemlerle dolu MHK ile fenevin taşeronluğunu yapan TFF'nin ipini pazara çıkarmak için halâ neyi bekliyorsunuz???

Bir Trabzon temsilcisi olarak hanginiz kaç kere bunu " SORU ÖNERGESİ " olarak meclise taşıdınız ???

Bu konuda ki en başarılı vekil Hüseyin Örs'dü. Amma ve lâkin o da sistemin kurbanı oldu malesef ki !

Çünkü partisinin genel başkanı; fenev oylarının sayısına aldanıp " HAK, HUKUK ve ADALETİ " görmek işine gelmeyince, Hüseyin Örs de payına düşeni nasiplendi ve Trabzonspor ile ilgili yorum yapması ile Trabzonspor maçlarına gitmesi yasaklandı.

Partisinde de söz sahibi birçok ağır Trabzonlu olmasına rağmen !! Yavuz Ağıralioğlu, Koray Aydın, Yavuz Aydın ve Şükrü Kuleyin gibi...!!!

Yav siyaset; giripte karıştırmadığın hiçbir yer yok. İş, spor, cemiyet, TV, sanat dünyası dahil heryeri bulandırdın.

ADALET ve LİYAKAT olgusu bütün kurum ve kuruluşlarda var olmadığı sürece; sorunların kökten temizlenmesi yerine, geçici çözümlere bel bağlamak, ancak ve ancak tepkilerin şiddetlenerek artışına sebebiyet verir.

Ak Parti kadrolarının çözümünü bekleyen en büyük, derin, ivedi ve elzem sorunsal tam da budur...

Bu sınavın vebali de, sonuçları da çok ağır ve ölümcül olur...

Bizden söylemesi...

Sizden tabi ki sallamaması...

Hiç şaşırmadık nedense...???

Selâmlar & Sevgiler & Hürmetle