Çaykara Muhtarlar Derneği, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dernek Başkanı ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk liderliğindeki heyet, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı ziyaret etti. Muhtar Öztürk, Bakan Bayraktar'a Uzungöl ve Çaykara ilçesi ile ilgili önemli taleplerini ilettiklerini belirtti.

Çaykara (2)

İyi Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, Olağanüstü Kurultay Öncesinde Son Konuşmasını Yaptı İyi Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, Olağanüstü Kurultay Öncesinde Son Konuşmasını Yaptı

Öztürk, yaptığı açıklamada, "Turizm cenneti Uzungöl ve Çaykara ilçemizde yılın 12 ayı turizmi canlandırmak için doğalgazın önemine vurgu yaparak, kömürün neden olduğu olumsuz etkilerden kurtulmak istiyoruz. Temiz hava, su ve yeşil bir Uzungöl için doğalgazın gerekliliğini vurguladık." şeklinde konuştu.

Bakan Bayraktar ise muhtarların taleplerini olumlu karşıladı ve memleketi Çaykara ve Uzungöl'e selamlarını iletti. Bu ziyaretin ardından doğalgaz talebinin değerlendirilmesi ve gereken adımların atılması bekleniyor.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT