Araklı Devlet hastanesi ve sonrasında Kaşüstü derken farklı sağlık sorunları da olan Çebi’yi kaybettik ve dün Araklı Konakönü’nden son yolculuğuna uğurladık.

Araklı belediye başkanı Recep Çebi’de Tacettin Çebi’ye başsağlığı diledi ve acıya ortak oldu. Sadettin Çebi’ye Allah’tan rahmet sevgili Tacettin Çebi ve tüm Çebi ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
MUHAMMET BALTA'DAN 10 KASIM MESAJI!
 
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ölümünün 82. yılında minnet ve şükranla andıklarını belirtti.

Balta, "Bugün bizler, istiklal ruhuna ve kurtuluş felsefesine sıkı sıkı sarılarak, Cumhuriyetimizin ideallerini ve hedeflerini, aziz milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için aynı heyecanla azimle çalışmaktayız Gazi Mustafa Kemal  Atatürk'ün bize bıraktığı eşsiz mirası, mücadele aşkını, azmini ve cesaretini gelecek nesillerimize anlatmak bizim asli vazifelerimizdendir. Bugün, ülke ve millet olarak Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda daima ileriye bakıyor, tarihimizden, medeniyetimizden ve yüce milletimizden aldığımız güçle; gelişerek, yenilenerek,  yılmadan, yorulmadan, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak ve ülkemizi muasır medeniyet seviyesine taşımak için hep birlikte yol almaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle vefatının 82. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla anıyorum."
 
ARAKLI’DA BİN YÜZ ON FİNDAN DİKİLDİ
 
Araklı’da fidanlar toprakla buluştu.

Başkan Recep Çebi, “Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir dünya için “Milli Ağaçlandırma Günü”nde Araklı’da bugün 1110 fidanı aynı anda toprakla buluşturduk.  “Bugün Fidan, Yarın Nefes” diyoruz. Dünyaya örnek bu kampanyaya emeği geçen herkese teşekkürler.”
 
ANKARA'DAN GELDİ DOSTLARI İLE BULUŞTU
 
AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı işinsanı Mehmet Atmaca, hafta başından itibaren işleri nedeni ile başkent Ankara'daydı.

Ankara'dan kente döner dönmez ilk iş dostları ile Ayasofya'daki ofisinde bir araya geldi. TTSO Meclis Üyesi Aydın Özkurt, Gazeteci Metin Güneş ile bol bol sohbet eden Atmaca, Ankara'daki temasları ile ilgilide bilgi verdi.
 
GÜMÜŞHANE’DEN İZMİR’E KÖPRÜ
 
İzmir’de geçtiğimiz günlerde gerçekleşen deprem felaketinin ardından Gümüşhane Valiliği koordinasyonunda toplanan yardımlar bölgeye gönderilmek üzere yola çıktı. Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı’nın belirlediği acil ihtiyaç duyulan gıda ve yaşam malzemeleri dikkate alınarak hazırlanan 935 koliden oluşan deprem yardımı bölgeye uğurlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, “Valiliğimiz koordinesinde toplanan yardımları deprem bölgesine uğurladık. Katkı sunan değerli Gümüşhanelilere, hayırsever kişi ve kurumlarımızın hepsine gösterdikleri içten kardeşlik için çok teşekkür ediyorum. Gümüşhane olarak, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Gönlümüz ve dualarımız İzmirli kardeşlerimizle.” dedi.
 
BAKAN ALBAYRAK'A TEŞEKKÜR
 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ı yeni görevinden dolayı kutlayarak hayırlı olsun temennisinde bulundu. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Sayın Lütfi Elvan'ı Hazine ve Maliye Bakanlığı'na atamasının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Başkan Hacısalihoğlu, affını isteyerek ayrılan Berat Albayrak'a da zor bir dönemde üstlendiği Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Hacısalihoğlu, "Bakan Albayrak'ın özellikle Covid - 19 döneminde aldığı kararlar ile iş dünyasının sıkıntılarının azaltılmasına büyük desteği olmuştur" dedi.
Editör: TE Bilisim