Gençlerden yaşlılara, kadınlardan çocuklara ve dezavantajlı gruplara yönelik projelerle farklı bir belediyecilik anlayışı sunacaklarını vurgulayan Kaya, mahallelerin sorunlarını bildiklerini ve bu sorunlara çözüm getireceklerini ifade etti. Kreş eksikliğinin ailelerin en büyük sorunlarından biri olduğunu belirten Kaya, mahallelerde çocuklara güvenli ve eğitim odaklı bir ortam sağlayacak kreşlerin hizmete açılacağını söyledi.

Ayrıca, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak yeşil alanlar ve çocuklar için güvenli ve eğlenceli oyun alanlarının oluşturulacağını belirten Kaya, mahalle sakinlerinin sosyal etkileşimini artırmak ve becerilerini geliştirmelerine destek olmak amacıyla mahalle evlerinin inşa edileceğini açıkladı.

AK Parti'den İbrahim Efe'ye Soruşturma: "Kendini Yalandan Yere Atmıştı!" AK Parti'den İbrahim Efe'ye Soruşturma: "Kendini Yalandan Yere Atmıştı!"

31 Mart'ta Ortahisar'da yeni bir sayfa açacaklarını vurgulayan Kaya, halkı karar alma süreçlerine dahil ederek Ortahisar'ı birlikte yönetmeyi amaçladıklarını belirtti. Şeffaf yönetim ve sosyal belediyecilik anlayışıyla Ortahisar'ı yeniden şekillendirmeyi ve bütün Türkiye'nin takdir ettiği bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA