İşte Ahmet Külekçi’nin kaleminden Muhsin Yazıcıoğlu cinayetinin sır perdesi

Yazarımız Ahmet Külekçi FETÖ’nün  TAKA gazetesinde özel olarak işlediği “ FETÖ’nün sicili ve işlediği cinayetler” noktasında Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüne dikkat çekerken FETÖ’nün mahrem imamı Kamil Bakum yakalanırsa bu iş çözülür demişti. İşte o isim Kamil Bakum yakalandı. Külekçi, “Bakum konuşacak Muhsin Yazıcıoğlu cinayeti kesin olarak çözülecek. Emniyet güçleri ve istihbarat altın bir vuruş yaptı” şeklinde görüş belirtti.

YAŞASAYDI 66 YAŞINA GİRECEKTİ

Önceki gün onun doğum günüydü. Yaşasaydı 66 yaşına girecekti. Türk siyasetinin efsane ismi milliyetçi ve ülkücü camianın en önemli değerlerinden biri olan Muhsin Yazıcıoğlu 25 Mart 2009 tarihinde helikopter kazasında Kahramanmaraş'ta şüpheli bir şekilde ölmüştü. Muhsin Yazıcıoğlu, BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, yardımcısı Yüksel Yancı, BBP Sivas Belediye Meclisi Üyesi Adayı Murat Çetinkaya, İHA muhabiri İsmail Güneş ve Pilot Mustafa Kaya İstektepe'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasının ardından 11 yıl geçti.

BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYANLAR HAKLI ÇIKIYOR

Muhsin Yazıcıoğlu’nun karanlık bir cinayete kurban gittiğini öne sürenler bu cinayetin aydınlatılması için adeta seferberlik ilan etti. Başta ailesi olmak üzere Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasına gönül verenler bu işin peşini bırakmama noktasında kararlıydı. İşte o kararlılık sonuç getirmeye başladı.15 Temmuz’dan sonra çirkin ve kanlı yüzünü herkesin gördüğü FETÖ çözüldükçe işin rengi de değişmeye başladı.

OPERASYONUN KOD ADI:ÜŞÜYORUM!

Büyük Birlik Partisi(BBP) kurucusu ve ilk Genel Başkanı olan rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun 7.5 yıl yattığı Mamak Cezaevinde yazdığı “Üşüyorum” şiiri kod adıyla çok kilit operasyonlar yapılırken her ayrıntı çok dikkatli bir şekilde incelendi. Muhsin Yazıcıoğlu’nun FETÖ tarafından öldürüldüğüne kesin olarak inanlardan biri olarak çok yakın zaman dilimi içinde gerçeklerin ortaya çıkacağından şüphem yok. FETÖ, muhafazakar ve milliyetçi kitlelere hitap etmesi bakımından BBP’yi kontrol altında tutmak istedi. Bu noktada FETÖ açısından tek engel, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun milli ve yerli bir politika izlemesiydi.

FETÖ ELABAŞI ZATEN  İTİRAF ETMİŞTİ

Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopter kazasından 5 gün sonra 30 Mart 2009’da FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, örgüte ait “herkul.org” isimli internet sitesinde “Alperen ve Liyakat” başlıklı bir konuşma yayımlamıştı. Gülen’in, “Aldanırsanız böyle kurban gidersiniz. Bir perşembe akşamı vefat edersiniz, bir cuma günü cenazenize ulaşırlar.” şeklinde konuşması, suikastı itiraf ettiğine işaret olarak değerlendirilmişti. Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüne ilişkin soruşturmayı Şeref Gürkan yürüttü. Gürkan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından meslekten ihraç edilirken yargılandığı davada hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Ayrıca ByLock kullanıcısı olduğu da tespit edildi. Yazıcıoğlu soruşturmasında ilerleme kaydedilememesinin arkasında, FETÖ’cü savcının olduğu açığa çıktı

GİZLİ EVDE KİLİT FETÖ İMAMLARI YAKALANDI

İstanbul’da düzenlenen operasyonda, FETÖ’nün en kritik isimlerinden Kamil Bakum ve Eşref Üstünova gözaltına alındı. FETÖ’nün avukatlardan sorumlu mahrem imam olan Kamil Bakum, Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği düşen helikopterden cihazları söken iki astsubayın avukatlığını yapan Mustafa Atalar’ı yönlendiren kişi olarak da aranıyordu. FETÖ itirafçısı olan, Abdullah Önder’de, ‘Bakum’un da aralarında bulunduğu 6 isim konuşursa, Muhsin Yazıcıoğlu suikasti çözülür’ demişti. İstanbul İstihbarat Şubesi ekipleri FETÖ’nün İstanbul’daki sözde avukatlardan sorumlu mahrem imamı Kamil Bakum’un Ümraniye’deki bir gaybubet evinde gizlendiğini belirledi.

FETÖ’NÜN EN KİLİT İSİMLERİNDEN

Gaybubet evine yapılan operasyonda, Kamil Bakum ve Eşref Üstünova gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda FETÖ’nün değişik tarihlerde çekilmiş çok sayıda fotoğrafları ele geçirildi.Silahlı Terör Örgütüne üye olma, kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık suçlarından aranan Kamil Bakum, aynı zamanda Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasının da önemli isimlerinden biri. Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği Helikopterden cihazların sökülmesi olayında yargılanan 2 Astsubayın avukatlığını yapan Mustafa Atalar’ı yönlendiren kişi olarak biliniyor.

Kamil Bakum, Ankara Beypazarı İmamlığı, 2005-2011 yıllarında örgütün sözde Muş İl İmamlığı, avukat yapılanmasının sözde Gaziantep bölge imamlığı, 2015-2016 yıllarında avukatlar mahrem yapısının sözde Güneydoğu imamlığı görevini yaptı. 15 Temmuz’dan önce İstanbul’a gelen Bakum, İstanbul’daki avukatların mahrem imamlığını yaptı.

O KONUŞURSA, MUHSİN YAZICIOĞLU SUİKASTİ ÇÖZÜLECEK

FETÖ'nün Elazığ avukatlar sorumlusu Abdullah Önder’de itiraflarında, “Ben, Mehmet Durakoğlu, Kamil Bakum, Turan Canpolat, Mustafa Atalar, Ahmet Atilla Kavuran, Halil Kayış ByLock kullandık. ByLock yazışmaları ve HTS kayıtları getirilirse doğru söylediğim anlaşılacaktır. Adı geçenler konuşursa Muhsin Yazıcıoğlu olayı çözülecektir.” demişti. Diğer yakalanan Eşref Üstünova da KHK ile öğretmenlikten ihraç edilen örgütün önemli mahrem imamlarından. Şimdi artık işin sonuna gelindi. Kaçacak delikleri kalmayan bu hainlerin sadece Muhsin Yazıcıoğlu cinayeti değil FETÖ’nün parmağı olan diğer karanlık cinayetleri tek tek anlatma zamanı geldi.

BÖYLE BİR SİSTEMİ ANCAK ŞEYTAN KURABİLİR

FETÖ yeryüzüne gelmiş en tehlikeli bir oluşum. Kuruluşu ile yaptıklarıyla ve en önemlisi insanlık tarihi boyunca böyle sistematik bir yapı daha görülmemiştir. Böyle bir sistematik yapıyı ancak şeytan kurabilir. Bu şeytani yapı çözüldükçe ülkenin geçmişe dönük bağırsakları da temizleniyor. Geçmişe dönül Karanlık cinayetlerin aydınlatılması ve geleceğin güvenliği ve huzuru için FETÖ ile mücadele de her zamankinden daha çok kararlılık gerek. Türkiye den ABD ve Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerine kaçarak elini kolunu sallayarak geze FETÖ ve PKK’lı Teröristleri barındıran iade etmeyenlere bu haber o ülkelerin yetkililerine ibreti alem için ders ve mesaj olsun. FETÖ’nün  işlediği cinayetlerin her biri öyle yada böyle aydınlatılacak kaçanlar tek tek yakalanacak ve yargının önünde hesap verecektir.

KANLI VE KARANLIK BİR ÖRGÜT

Bu şeytani yapı tarafından işlenen cinayetleri, yıkılan hayatları, yok edilen umutları ve 15 Temmuz’da katledilen 252 kişiyi görmezden gelenler elbette bu yapıyı terör örgütü olarak görmez! FETÖ sadece işlediği fiziki cinayetlerle terör örgütü değil. FETÖ tarafından direkt veya endirekt öldürüldükten sonra TSK, emniyet ve yargı içindeki asker, polis, savcı ve hâkim militanları tarafından üstü kapatılmaya çalışılan birçok cinayet verdir.Son otuz sene içinde bu yapının direkt veya endirekt olarak işlediği cinayetleri toplu olarak hatırlamak, bu örgütün nasıl kanlı ve karanlık bir yapı olduğunu yeniden göz önüne serecektir.