Cumhurbaşkanı Erdoğan, mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlayarak başladığı mesajında, bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barış, huzur ve esenlik getirmesini diledi.

Trabzon'da Su Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Mağdur Ediyor Trabzon'da Su Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Mağdur Ediyor

Erdoğan, Gazze'ye yönelik saldırılar hakkında da değerlendirmelerde bulunarak, Türkiye'nin Filistin halkının yanında olduğunu vurguladı. Filistin'e yönelik bugüne kadar gönderilen yardım malzemeleriyle desteklerini sürdürdüklerini belirtti ve Gazze'deki kan dökülmesinin son bulması ve özgür Filistin devletine kavuşulması için çaba harcadıklarını dile getirdi.

Ekonomiye ilişkin mesajlar da veren Erdoğan, uyguladıkları ekonomi programının olumlu etkilerinin yılın ikinci yarısından itibaren daha net bir şekilde görüleceğini ifade etti. Ayrıca, 31 Mart seçimlerinin suhuletle tamamlanmasıyla 4 yıllık seçimsiz dönemi, ekonomik hedeflerini gerçekleştirmek için kullanacaklarını belirtti.

Erdoğan ayrıca, bayramı manevi iklimi kırgınlıkları gidermek için bir fırsat olarak değerlendirme isteğinde bulunarak, vatandaşlardan trafik kurallarına riayet etmelerini ve bayramın huzur içinde geçmesini temenni etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajını Ramazan Bayramı'nın gönüllere huzur, ülkeye esenlik, dünyaya ve mazlum coğrafyalara barış getirmesi dileğiyle tamamladı.

Muhabir: AYŞE SANCAK