Prof. Dr. Çimer, Trabzon Üniversitesi'nin Milli Eğitim Bakanlığı ve bağlı müdürlüklerle sürekli iş birliği içinde olduğunu belirterek, il ve ilçe müdürlükleri ile okulların her türlü talebine olumlu cevap verdiklerini ifade etti. Ayrıca, Fatih Eğitim Fakültesi'nden yetişen öğretmenlerin önemine vurgu yaparak, eğitim dünyasına daha yetkin öğretmenler kazandırmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Öğretmen adaylarının sahadaki ihtiyaçları ve taleplerini gözetmenin önemine değinen Prof. Dr. Çimer, teorik eğitimin yanı sıra pratik deneyimlerin de önemli olduğunu vurguladı. Söyleşi programında, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta'nın moderatörlüğünde okul müdürleri ve eğitimcilerin katılımıyla önemli deneyim ve tavsiyeler paylaşıldı.

Programın sonunda, konuk katılımcılara ve Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta'ya Fatih Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Çimer tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Bu önemli etkinlik, eğitimde iş birliğinin güçlenmesi ve nitelikli öğretmenlerin yetiştirilmesi hedefine önemli bir katkı sağladı.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Lise öğrencileri ÇEDES kapsamında Trabzon’un tarihini gezdiler Lise öğrencileri ÇEDES kapsamında Trabzon’un tarihini gezdiler

Editör: Birol Sancak