Abdullah Avcı Yönetimindeki Bordo-Mavililer, Deplasman Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor Abdullah Avcı Yönetimindeki Bordo-Mavililer, Deplasman Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Genel kurul üyelerinin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda, yine kandırıldıklarını ifade etmeleri dikkatlerden kaçmadı. Başkan Ali Koç'un daha önce sezon sonunda yeniden başkanlığa aday olmayacağını açıklamasına rağmen, ligden çekilme maddesini üç ay sonra yapılacak olan kongreye taşıdığını söylemesi, kulüp içinde tartışmalara neden oldu.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, genel kurulda yaptığı şaşırtıcı açıklamalar da gündeme bomba gibi düştü. Koç'un, "Dzeko'ya, Tadic'e ve Mert Hakan'a sesleniyorum; sahaya çıkın, ne yapacaksanız yapın ve şampiyonluğu bize getirin" ifadeleri, taraftarlar arasında şaşkınlık yarattı.
Bu arada, daha önce şampiyonluk yarışında olduğu dönemlerde 'Ligden çekilme' tehdidine başvuran Ali Koç'a, kendi taraftarlarından da büyük tepkiler gelmeye başladı. Fenerbahçe camiası içindeki bu karışık durum, kulübün geleceği ve yönetiminin aldığı kararlar konusunda daha fazla spekülasyona yol açabilir.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU