Bayram Tatilinde Havacılıkta Rekorlar Kırıldı; Türkiye Havada Kaldı!.. Bayram Tatilinde Havacılıkta Rekorlar Kırıldı; Türkiye Havada Kaldı!..

Bu program kapsamında, Giresun şehir genelinde bulunan belediyeye ait sosyal ve kültürel merkezler geziliyor ve çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Ba74E62E Ea9D 4365 8054 F07130358E93

"Şehrimi Geziyorum" programı, kadınlara şehirlerini daha yakından tanıma fırsatı sunuyor. Gezi noktalarında belediye personeli, merkezlerin işleyişi hakkında bilgiler verirken, katılımcılara keyifli anlar yaşatılıyor. Programın bir parçası olarak düzenlenen etkinliklerde kadınlar, eğlenceli ve öğretici vakit geçirme imkanı buluyorlar.

Projeye katılmak isteyen kadınlar, belediyenin 444 4 028 numaralı telefon hattından 1130'u arayarak kayıt yaptırabiliyorlar. Gezi programı içerisinde Giresun'un güzelliklerini keşfetmek için bir dizi ziyaret noktası bulunuyor. Bu noktalardan bazıları şunlardır: Sahil Şeridi, Plajlar Bölgesi, Gaziler Yöresel Ürünler Pazarı, Çıtlakkale Bilgi Evi, Kumyalı Bilgi Evi, Fatih Caddesi, Bulancak Durağı Yöresel Ürünler Pazarı, Düşünce Okulu, Gençlik Açık Ofisi, Kale, Hanımeli Konağı, Çınarlar Yöresel Ürünler Pazarı, Sokakbaşı Mevkii, Pazar Caddesi, Aksu Bilgi Evi ile Kültür ve Fuar Merkezi.

Aac31832 3Dd9 4790 8529 E32007976E4B

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, kadınların şehirlerini daha yakından tanımalarını ve sosyal etkileşimlerini artırmalarını sağlayan bu programı başlatarak, kadınların toplumsal yaşama daha aktif katılımını teşvik etmeyi amaçlıyor. Programın büyük ilgi görmesi, şehirdeki kadınların bu tür etkinliklere olan taleplerini ortaya koymaktadır.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak