T. Spor’un bu haftaki rakibi sezon başında çok iyi futbol oynayarak zirveyi zorlayan , ancak son haftalara girerken devre arasında bir hayli oyuncusunu satan A.Demir Spor’du. Ayrıca A.D. Sporun oynadığı futbol ofansif anlayışlı olduğu için de izleyenlere zevk veriyordu.

Bunun aksine bizim takımımızı izleyenlerde bu mu koskoca T.sporumuz diyordu. İşte bu iki zıt futbol kapasitesindeki takımların maçındayız. T.Sporda uzun bir zamandır Afrika kupasına giden Onuchu ve Pepenin gelişi tabi ki kadroda değişime gidileceği bizim tarafımızdan kaçınılmaz diyorduk, fakat A.Avcı geçen hafta kötü oynamış olsa da galip geldiler diye o kadroyu bozmayarak A.D. Spor maçına çıktılar. 

Oyuna çok iyi başlayan taraf T.Spordu ve 3.dk da iki net gol pozisyonuna girdik ancak kaleci Magomedaliev geçemedik. 21.dk da defanstan kopup gelen Mendinin pasından kaynaklanan ataktan seken topa Trezege dokundu ve topu A.D dokundu ve topu A.D Spor ağlarına göndererek takımını öne geçirmiş oldu. 24.dk da Bardinin çaprazdan attığı şut direkten dışarı gitti. T.Sporun ataklarının ardı arkası kesilmiyor 30.dk da Trezege önce göğüsüyle indirdi sonra da yatarak yarım voleyi vurdu ancak top çerçeveyi bulamayarak üstten dışarı gitti. İlk yarı da T.Sporun bir hayli pozisyonu vardı fakat sonuç olarak skoru arttıramayınca devreyi 1-0 ile tamamladık. 

İkinci yarıya iyi başlayan taraf bu kez A.D. spordu. Fakat bariz gol pozisyonuna giremediler. Baskıyı rakip Adana yapınca A.Avcı oyuna Onuchu ve Pepeyi aldı ve son yarım saati bu oyuncularla sürdürmeyi yeğledi. Fakat oyun olarak T.Spor bu yarıda çok kötü bir performans sergilemeyi sürdürdü. Her iki takım adına da ikinci yarının ilk pozisyonu 78.dk da A.D spor Betovla net bir gol kaçırmış oldu , bu da ikinci 45 dk nın tek gol pozisyonu olarak maça damga vuran olay olarak tarihe geçecektir.

T.spor son haftaların en iyi futbolunu A.D.Spor maçındaki ilk yarısında oynadı diyebiliriz. Tabi ki iyi futbol oynadığımız zaman bizde mutlu oluyoruz ama her hafta ya ilk yarı yada ikinci yarı ya da işte yarım saat iyi oynadık diyebiliyoruz. Bu da T.Spor’a yakışan bir durum değil. Şahsen ben oynadığımız bu değişik periyodlardaki futboldan hiç memnun değilim. Yine ilk yarı iyi oynadık fakat ikinci yarı yattık. Ne pozisyon ne de futbol vardı ve ilk yarıdaki attığımız tek golle maçı tamamlamış olduk.