İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon Ziyaretinde Belediyecilik Anlayışını Değerlendirdi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu

Trabzon'da belediyecilik anlayışına dair görüşlerini paylaşan İmamoğlu, "Özellikle bu yörede belediyeciliğe ihtiyaç var. Günü kurtaran değil ama. Böyle dünya güzeli, cennet köşesi bir şehrimiz var ama aynı paralelde özenli bir belediyecilik yok. Çok abur cubur işler yapıldı, yapılmaya da devam ediliyor. Bir şehir bu kadar yorulmaz ve yoğrulmaz. Şehrin ciddi bir düzene ve gelecek vizyonuna ihtiyaç var. Bu bakımdan Ahmet Başkanımızın akıl ve bilimden uzak davranmayacağını biliyorum. Değerli yol arkadaşları var. Trabzon'un iyi yetişmiş isimleri var. Herkesin yardıma koşacağından eminim. Yeter ki iyi bir vizyon çizilsin. Benim de yaşamımın şekillendiği, gençliğimin geçtiği bu şehrin ayağa kalkması noktasında elimizden ne gelirse yanınızda olacağımızı taahhüt ediyoruz. Bu konuda bütün belediyelere kapımız açık. Gittiğim her şehirde de partisine bakmaksızın belediyelerden randevu isterim" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun bu sözleri, Trabzon'daki belediyecilik anlayışının ve gelecek vizyonunun önemine vurgu yaparken, bölgede yapılacak çalışmaların nasıl şekilleneceğine dair bir yol haritası sunuyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK