Alemdar’ın yaptığı ürünler herkes tarafından büyük beğeni topluyor. Yaptığı ürünler ile kendisine hayran bıraka Alemdar, uzun yıllar daha bu mesleği sürdürecek. Alemdar Ahşap, her türlü ahşap sofra, otantik ev mobilyası ve hediyelik eşyalar ile vatandaşın hizmetinde.  Ahşap Ustası Cemal Alemdar, yaptığı açıklamada bu mesleğe çok küçük yaşta başladığını söyledi.

Alemdar,  “Ben ahşap işine çıraklıkla 10 yaşlarında başladım. Yaz tatillerinde evimize yakın ahşap atölyesinde başlayarak bugünlere geldim. Şu an işletmekte olduğum atölyemle evimin çocuklarımın rızkını kazanmaktayım. Yaptığım ürünler yayla ve deniz evleri, çeşitli aksesuarlar dekoratif olarak kullanılan saksılar, yayıklar, enstrüman görünümlü saatler, tabelalar ve banklar yapmaktayım. Bazen de müşteri isteklerine göre özel tasarımlar da yapmaktayım. ’dedi.

BİZE MUTLULUK VERİYOR

Alemdar, “Mesleğimizi en iyi şekilde yerine getirmek için emek veriyoruz. Vatandaşımızın beğenisi bizim için çok önemli. Vatandaşın talebini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.” İfadelerini kullanarak şunları kaydetti: “ Gücümüz yettiği yere kadar bu mesleği sürdüreceğiz. Gelenekselleşmiş ürünlerimizi de yaşatmaya çalışıyoruz. Yaptığımız modeller ilgi görüyor. Kişiye özel ürünler yapıyoruz. Görenlerin ilgisinin fazla olması bizi motive ediyor. Ahşaba şekil vermek bizleri çok mutlu ediyor. Çok hassasiyet isteyen bir iş. Bizler müşterinin hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz. Bu bize büyük mutluluk veriyor.”

Editör: TE Bilisim