100 yaşını deviren anneleri evlerinde ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamlarını ileterek anneler gününü kutladı ve Kuranı Kerim, Bayrak, kolanya, maske ve bayram şekeri  hediyelerini takdim etti.

SELAMLARI İLETTİ HEDİYELERİ TAKDİM ETTİ

Belediye Başkanı Kurukız, annelerin elini öperek günlerini kutlayarak, "Bugün anneler günü toplum ve millet olarak her fırsatta büyüklere saygımızı gösteriyoruz.  Bugün vesilesi de ülke genelinde olduğu gibi Şalpazarı ilçemizde  100 yaşından büyük olan annelerimizi ziyaret ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın  ve MHP Genel Başkanımız  Dr. Devlet Bahçeli'nin selamlarını ilettik ve  hediyeleri takdim ettik" dedi.

ANNELERİ UNUTAMAYIZ

Belediye Başkanı seçilmesinin ardından sonra ilk proje olarak baş tacı bayanlarımız diyerek Kadın Kültür merkezini faaliyete geçiren Başkan Kurukız, Şalpazarı Belediyesi olarak her zaman annelerin yanında olduklarını ifade ederek,"Anneler Günü  programımıza katılarak bizleri onurlandıran AK Parti Trabzon Milletvelimiz Salih Cora,MHP Şalpazarı Kadın Kolları Başkanı Nezihe Gülbahar Bayrak ile 100 yaş üstü annelerimizi,  annelerini ziyaret etik. Hediyelerimizi takdim ediyoruz. Koronavirüs nedeniyle bu sene anneler günü biraz daha buruk geçti. Bu nedenle hem hijyen hem pandemi hem de sosyal mesafe kurallarına uymak durumundayız. Ziyaretlerimiz de bu şekilde hareket ediyoruz.Şalpazarı belediyesi olarak annelerimizi unutmuyoruz, onların ihtiyaçlarını gideriyoruz. Gönüllerini alıyoruz. Allah onların başımızdan eksik etmesin. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutluyorum" diye konuştu. 

Programa sonradan katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora,böyle bir gönül bağlılığına imza atan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve MHP Şalpazarı Kadın Kolları Başkanı Nezihe Gülbahar Bayrak'ı tebrik ederek  başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladığını belirtti.
SALİH BIYIK
 

Editör: TE Bilisim