2 tekne olarak hizmet veren Mavi Saray yaz boyunca çok sayıda etkinliğe imza atacak, ziyaretçilerine güzel sürprizler sunacak. Mavi Saray’da tanıtım amaçlı düzenlene etkinliğe; Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, TÜRSAB Başkanı Suat Gürkök, Rehberler Odası Başkanı Davut Demir ve çok sayıda davetli katıldı. Mavi Saray yetkilisi Halil İbrahim Demirtaş, yaz boyunca en iyi hizmeti vereceklerini ifade etti. Demirtaş turizm ile ilgili önemli girişimlerde bulunduklarını belirterek; “Turistlerimizi horon, kolbastı ve diğer yöresel oyunların yanı sıra Arnavut Geceleri, İç Anadolu düğünleri şeklindeki organizasyonlarla beraber DJ performans, karaoke ve finalde Türk kına gecesini gerçekleştirerek gecemiz sonlanıyor" dedi. 

Misafirleri Bekliyor

Mavi Saray’da müşterilerine en iyi lezzetleri sunacaklarına vurgu yapan Demirtaş; "Ana yemekler, ara sıcaklar ve mevcut içeceklerimiz ile mezelerimizle birlikte ana yemek sonrasında Karadeniz'in eşsiz çayı ile birlikte eğlencemize start vereceğiz. Unutulmaz bir gece misafirlerimizi bekliyor olacak. 2 teknemiz var. Mavi Saray 1 ve Mavi Saray 2. Bu iki teknemizi nezih bir ortamda yaz akşamlarını hemşerilerimize sunacağız. Bunların dışında 3 gün içerisinde özel turlar düzenlenebilecek olan 8 kişilik yatımız hizmete girecektir. Bu yatımız gelmiş olduğunda evlilik teklifi, yıl dönümü kutlamaları, doğum günü kutlamaları, kişiye özel organizasyon ve turlarımızı gerçekleştireceğiz. Bugün Trabzon'da ilk olan bir hizmeti sunmakla birlikte bölgemize marka hizmeti sunmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

Turizme Farklı Soluk Kazandıracak

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ise yaptığı açıklamada Mavi Saray Gemilerinin Trabzon’a ve turizme farklı soluk kazandıracağına vurgu yaparak; “Trabzon açısından turizme farklı bir soluk kazandırdığını düşünüyorum. 2016 yılında başlayan bu hizmet inşallah bu yıl daha güzel bir şekilde 2’inci gemi ile devam edecek. Şehrimize 10 ayrı noktadan uçak seferleri olacak. Bu sene Trabzon inşallah yoğun bir turist akınına uğrayacak” diye konuştu. 

Sonay ÇALUK
 
Editör: TE Bilisim