Şimdi ise şehre dönen ve bu haftadan itibaren tekrar forma giyecek olan tecrübeli forvetin sözleşme durumu masaya yatırıldı.

Trabzonspor, 29 yaşındaki golcüyü geçici bir süreliğine kadrosuna katmıştı ve satın alma opsiyonu bulunmuyordu. Ancak Onuachu'nun performansından memnun kalan Trabzonspor yönetimi, onunla devam etmek istiyor. Oyuncu da kariyerini bordo-mavili formayla sürdürmeye sıcak bakıyor. Bu nedenle, Karadeniz temsilcisi bir an önce Southampton ile masaya oturacak ve pazarlıklar resmen başlayacak.

YILDIZLAR GELDİ

Afrika Uluslar Kupası'nda final oynayan Fildişi Sahilli Nicolas Pepe ile Nijeryalı Paul Onuachu, Türkiye'ye geri döndü. İlk olarak İstanbul'a uçan ikili, ardından planlama dahilinde Trabzon'a ulaştılar. Takıma katılacak olan bu iki oyuncu, bugün tekrar İstanbul'a hareket edecekler.

Trabzonsporlu Oyuncuya İspanyol Kancası: Thomas Meunier Trabzonsporlu Oyuncuya İspanyol Kancası: Thomas Meunier

9 GOL ATTI, 3 ASİST YAPTI

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 15 maça çıkan Paul Onuachu, rakip fileleri 9 kez havalandırırken 3 asist yaparak toplamda 12 gole doğrudan katkı sağladı. 2.01 boyundaki yıldızın dönüşü, teknik direktör Abdullah Avcı'nın da elini rahatlattı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA