21 aydır Trabzon’a katkı sağlamak için ekibiyle gece gündüz çalışmakta olup, 5 yılda çok şey yapacaktır. Başkanımızın hiç bir siyasetçinin yapamayacağı işi yapacak ve elini taşın altına koyuyor.

Trabzon TİSKİ Genel Müdürümüz Ali Tekintaş'a talimat vererek Trabzon’un merkezde 60 yıllık alt yapısı bozuk olan İçme suyu boruları, yağmur suyu boruları ve kanalizasyon boruları değişiyor. Bu doğrultuda İlk etapta merkezden Cumhuriyet Mahallesi, Gazipaşa Mahallesi, İskenderpaşa Mahallesi, Kemerkaya Mahallesi ve Çarşı Mahallesi’nde alt yapı çalışması 10 gün içinde başlayacak. TİSKİ genel müdür vekili Yılmaz Görmüş ve Daire Başkanımız İsmail Eşref Kültür bey'in sunumlarıyla biz Kadir Sert, Mustafa Naci Turan, Muhammet Çiger, Ali Aydın ve Sami Sancak muhtarlara brifing verdiler ve görüş alışverişinde bulunduk. Başkanımın biz muhtarlara değer vermesi ve bizlerle koordineli çalışma yapmaları bizleri sevindirdi. Bu yapılan hizmet torunlarımıza kalacak büyük bir eserdir. Destek bizden, hizmet Büyükşehir belediyesi TİSKİ'den.”
 
ENGELLİLERİ UNUTMADILAR
 
Bartın Üniversitesi rektörü Trabzonlu Prof. Dr. Orhan Uzun, Engelliler gün sebebiyle yazılı açıklama yaptı:  ‘Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımlandı.Ç Rektör Uzun, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Engelli-engelsiz her insanın toplum içerisinde eşit rol üstlenmesi ve etkin bir şekilde yaşaması en temel haktır. Bu noktadaki hassasiyete dikkat çekilmesi amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından her yıl 3 Aralık tarihi ‘Dünya Engelliler Günü’ olarak kutlanmaktadır. Bu anlamlı günün toplumsal farkındalığın artması ve engelli bireylerin beklentilerinin karşılanmasına vesile olmasını diliyorum. Bartın Üniversitesi olarak Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKKA) desteği ile ‘Engelsiz Yaşam Alanı Projesi’ni hayata geçiriyoruz. Türkiye’nin bu alandaki en kapsamlı tesislerinden birini Kutlubey Kampüsümüze kuruyoruz. Proje tamamlandığında her tür engelli grubuna giren çocuklar ve yetişkinler ile aileleri rehabilitasyon, eğitim ve sosyal destek hizmetlerinden yararlanabileceği bir tesis olacak. Böylece engelli bireylerin ve ailelerinin yaşam kalitesini arttıran örnek bir bütünleşik yapı bölgemize kazandırılacak.. Bu düşüncelerle ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Engelin onları eksik gören kalplerde olduğuna inanıyor, bu noktada hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyoruz.’
 
LÜTFEN BİZE KULAK VERİN
 
MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, gündem değerlendirmesinde bulundu. Başkan Tarım açıklamasında, “Televizyonlardaki açık oturumlar acilen yasaklanmalıdır. Hiç kimse ilgilendiği meselenin doğrusunu öğrenmekten ziyade, ben senin sözün doğru bile olsa yalanımla seni nasıl alt ettim, senin sözünü nasıl itibarsızlaştırdı mı başarmanın peşindedir. Milletin kutuplaşması kolaylaşmakta insanların sinir katsayısı yükselmektedir.

Sunucuların görevi ise kesinlikle kavga ortamının oluşarak, yapılan oturumun gündemde kalabilmesini başarmak niyetidir. Ülkem insanı gerçekten halisane ve dünyada eşi olmayan karakterde ve olgunluktadır. Çok iyi biliyorum ki televizyonlardaki kişiler ne kadar algı operasyonu yaparsa yapsınlar, MHP lininde, AK Partilinin de, CHP lininde, İYİ Partilinin de, Saadetlisinin de tabanlarındaki insanların doğrusu tektir, oda Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Siz yine de Ülkenin bütünlüğünün amansız ve lakinsiz savunucusu olan Milliyetçi Hareket Partisine lütfen kulak verin, Biz bitti demeden hiç bir şey bitmeyecektir. Bizim mücadelemiz olur olmaz, eften püften meseleler değil, büyük Türkiye meselesidir. Kurulduğumuz günden beri inandığımız doğrular asla değişmemiştir. Başımızdaki kişinin adı devlet derdi memlekettir.” dedi.

BAŞKAN USTA TEBRİK ETTİ
 

Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’ya ziyaret eden yeni Başkan Yaşar Haloğlu’nu yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Usta, “Tıp Fakültesi Durak Başkanlığına seçilen Yaşar Holoğlu ve Yönetim Kurulunu tebrik eder, görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
 
BAŞKAN EKİM’E ZİYARET
 

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulama Şube Müdürü Nida Şeker'le bir araya geldi. Başkan Ekim, “Müdürümüz Şeker’in nazik ziyareti için teşekkür ediyorum, hem Akçaabat’ımız hem de Trabzon’umuz adına bölge istişarelerinde bulunduk önemli çalışmalar için görüş alış verişinde bulunduk.” İfadelerini kullandı.
 
GÜNNAR, ÇALIŞIYOR
 

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar beraberindeki Milletvekili dostlarıyla birlikte Ankara’da TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, Yılmaz Tunç’u ziyaret etti. Milletvekili Günnar, “Denizli Milletvekili Şahin Tin, Adıyaman Milletvekili Muhammet Fatih Toprak ve şahsım adına Başkan Tunç’la bir araya gelerek hasbihal ettik. Çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik.” İfadelerini kullandı.
 
HAYDAR REVİ’DEN BAĞSAĞLIĞI
 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Rev’den taziye mesajı. Başkan Revi, “Trabzon'un sevilen iş insanı Arsin Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Küçükarslanlar Bakır Sanayi Fabrikasının sahibi Mustafa Küçükarslan'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş oldum. Kendisine Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun.”dedi.
 
MADENCİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
 

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç 4 Aralık Madenciler Günü’nü kutladı. Başkan Genç, “Yeryüzünü aydınlatmak ve ısıtmak için büyük bir emek harcayarak çalışan tüm maden işçilerimizin 4 Aralık Madenciler Günü kutlu olsun. Ahirete irtihal eden maden şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyor, hayatta olan madencilerimize ve ailelerine sağlık ve mutluluklar diliyorum.” cümlelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim