Son 20 yılda yaptığı resimlerle birlikte Türkiye genelinde ünlendi ve Ankara’da Trabzon etkinliklerinde sergiler açtı. Adnan Aydın’ın cenazesi bugün Ankara’dan son yolculuğuna uğurlanacak.  

Genç Ve Eğitim

Trabzon’un eğitimde başarı seviyesinde elbette belediyelerin de büyük bir rolü var. AK Parti hükümetinin eğitime verdiği önem ortada. Bunun yanında yıllar önce 2006’da il başkanı olan Ahmet Metin Genç Başbakan Sayın Erdoğan’ın katılımları ile o dönem İstanbul Trabzonlu iş adamları ile büyük bir organizasyon ile Trabzon’a 40 adet okul sözü almıştı. O günden beri eğitime olan ilgisi belediye başkanı iken de devam ediyor. Her okulun ihtiyacına yardımcı olmak için belediye imkanlarını seferber ediyor.

Genç’le İlgili Muhtarın Yorumu

Konuştuğumuz bir muhtar sosyal demokrat. Şunları ifade etti: Benim belediye başkanım beni dert ediyorsa, her gittiğimden sorunlarımıza yakından ilgi gösterip çözüyorsa, iki ayda bir bizimle toplantı yapıyorsa benim partimi sormuyorsa ben niye onun partisini sorayım.’

Tek Davetli O..

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Ankara’da Karadenizlilerle buluşmasına katılım bir hayli fazla idi. Katılımcılardan birisi de AK Parti’nin ağır toplarından Of Serince mahalle Muhtarı Sultan Göktaş idi. Göktaş Trabzon’dan geceye katılan tek muhtar olurken Soylu ile de uzunca sohbet etti.

 ‘Gel Trabzon’u Da Alalım’

İYİ Parti’den Hasan Kandaz İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun seçim çalışmasına katıldı ve şu paylaşımı yaptı: ‘İki gün önce kardeşimiz Ekrem’le İstanbul Pendik proğramındaydım. İnanılmaz bir sevgi seli var. On yıl sonra ilk defa umutlarımızı yeşerten adam Ekrem kardeşimi son üç gün içinde bir saat olsa da Trabzona davet ettim. Gel destek ver Trabzon’u da alalım dedim.’

Çoban Ateşi Hareketine Katılımlar Sürüyor

Merkez siyasetinde yeniden yapılanma sloganı ile yola çıkan Çoban Ateşi hareketi, yaptığı çalışmalar ve katılımları ile Türkiye gündemine oturdu. Koordinatörlüğünü eski bakanlardan Rıfat Serdaroğlu'nun yürüttüğü Çoban Ateşi hareketi özellikle eğitim, tarım ve dış politika konularında uzman kişileri bünyesine katmaya devam ediyor.31 Mart yerel seçimlerinden sonra partileşmeyi hedefleyen harekete en son katılım sağlayan Türkiye gündemine Ankara'da yapılan pancar zirvesi toplantısında damga vuran Ankara Polatlı'lı üretici Nihat Babaözü oldu. Çoban ateşi hareketinin Karadeniz koordinatörü Eyüp Demir'in yakın arkadaşı olan Nihat Babaözü ile Ankara'da bir araya gelen Eyüp Demir Nihat Bey'in hareketine güç katacağını ve özellikle tarım politikalarımız da Nihat Bey'in değerli fikirlerinden faydalanılacağını beyan etti. Babaözü ile telefonda görüşen Rıfat Serdaroğlu ise Nihat Bey'e başarı dileyerek "Hareketimize güç kattınız’ dedi.

Boz’un Ofisinde Buluştular

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Mimar Köksal Boz’un ofisinde dün misafirleri vardı. Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube eski başkanı Arsin Belediye Meclis Üyesi Adayı Şaban Bülbül ile MHP’den Gümüşhane Arzular Kabaköy Belediye Başkan Adayı Çetin Rıza Tanış. Uzun uzun siyasi sohbet ederek, seçimleri ve ülkenin beka meselesini konuştular.
Editör: TE Bilisim