MİLLET İTTİFAKI ÇAY SOHBETİNDE

Millet İttifakı Üyeleri CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ile DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek’e caddede rastladık. Çay ocağında çay içip Trabzon’un meşhur simidini yiyorlardı. Sohbetin konusu da tabii ki siyasetti.

GÜNEŞ’TEN ÜSTÜN’E ZİYARET

Türk Milli Takımı efsane teknik patronlarından, Trabzonspor’un eski teknik direktörü ve futbolcusu Şenol Güneş, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ü ziyaret etti. Üstün ile uzun süre sohbet eden Güneş, eski anıları da yad ettiler. Üstün, ziyareti anısına Güneş’e, Sürmene’nin meşhur bıçak takımını hediye etti.

TONYA MYO ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Tonya Meslek Yüksekokulu'nda yeni eğitim öğretim yılı için hazırlıklar tamamlandı.

Son yıllarda gösterdiği atılımlar, yaptığı akademik ve sosyal faaliyetler ile adından sıkça söz ettiren Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu, üniversite tercihi yapacak öğrencilerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas Ün; “YÖK tarafından açılmasına onay verilen programlar ile birlikte toplam 7 programımız bulunmaktadır. Yeni açılan programlarımızın öğrenci alım süreçleri ile alakalı çalışmalarımız devam etmekte olup, şuanda öğrenci alımı yapılan 4 programımız bulunmaktadır. Bu programlar; “İlk ve Acil Yardım Programı”, “Fizyoterapi Programı”, “Yaşlı Bakımı Programı” ve “Evde Hasta Bakımı Programı”dır.  Programlarımızda görev yapan alanında uzman deneyimli akademik kadromuz, yeterli fiziki donanımımız ve tüm bunların yanında, sunduğumuz uygulamalı eğitimlerimiz, mesleki gelişim aktivitelerimiz, akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimizle birlikte öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermekteyiz.  Yüksekokulumuzda 5 adet tam donanımlı sınıf, 1 adet uygulama laboratuvarı, 1 adet fizyoterapi ve iş ve uğraşı laboratuvarı, 100 kişilik konferans salonu ve 1 adet kantin ve yemekhane mevcuttur. Ayrıca yüksekokulumuzda eğitim amaçlı kullanılmak üzere donanımlı 1 adet donanımlı simülasyon eğitim aracı bulunmaktadır.

BAŞKANIMIZA SÜRPRİZ HEDİYE

Vakfıkebir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemile Kahyaoğlu, Müdür Yardımcısı Mustafa Daloğlu ile birlikte Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek, kursiyer Karim Amini tarafından yapılan kara kalem resim çalışmasını hediye ettiler. Bu anlamlı hediye karşısında oldukça şaşıran Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, HEM yöneticilerine ve kursiyer Karim Amini’ye teşekkür etti.

PLAJDA SOHBET

Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk’ün, ilçenin Darıca Mahallesinde denize nazır plajı da vardır. Ailesi ile birlikte plajda misafirlerini ağırlar. Şentürk’ü önceki gün CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Metin Yardım ile Dilaver Özmen ziyaret etti. Sohbet ederek, ilçe ile alakalı istişarede bulunan STK ve siyasi temsilciler, ilçenin sorunlarını da ele aldılar.

BAŞKAN USTA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’yı dün Moloz civarında gördük. Sabah erken saatlerde, Moloz-Tıp Fakültesi Dolmuş Durağı alanında yapılan çevre düzenlemelerini yerinde inceliyordu. Süreç içerisinde esnafın sıkıntılarını da dinleyen Usta, çalışmaların uzadığını yerinde görünce telefonla yetkililere ulaştı. Esnafın hiçbir konuda mağduriyet yaşamaması için yetkililerle irtibata geçen Usta, çalışmaların hız kazanması noktasında istişarede bulundu.

ÇAVUŞOĞLU: HAKÇA PAYLAŞIM

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Oğulcan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kahramanmaraş caddesinde kurdukları üye standında ‘partimize gösterilen ilgi bize son derece memnun etmektedir, Çalışmalarımız hız kesmeden devam etmekteyiz, birlikte üretip birlikte büyütüceğimiz Türkiye için hakça paylaşım birlikte yaşam birlikte zenginlik için geliyoruz’ dedi.

SAFFET KOPUZ’UN BABA ACISI

Rize Belediyesi Meclis Üyesi, Rize Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı ve Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Kopuz ile Ahmet ve Hayati Kopuz’un babaları iş insanı Medet Kopuz (91), kalp yetmezliğine bağlı olarak bu sabah saatlerinde evinde hayatını kaybetti.

Merhum Kopuz’un cenazesi yarın (29 Temmuz 2022 Cuma günü) Cuma Namazını müteakip Taşlıdere Mahallesi Felenksu Camiinde kılındıktan sonra Gündoğdu Pınarbaşı köyündeki aile kabristanlığına defnedilecek. Anne Hatice Kopuz’un da 2 ay önce kalp yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybetmesi nedeniyle Kopuz ailesi 2 ay içinde 2. büyük acıyı yaşadı.

BIYIK VE ÇEBİ’DEN ZİYARET

AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, belediye başkanı Recep Çebi ile Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanan Tamer Erdoğan’ı ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Ziyarette turizmin cazibe merkezlerinden biri olan Araklı’daki, kuş cenneti, yaylalar, sahilleri ile alakalı da istişare ve değerlendirmede bulundular.

Editör: TE Bilisim