İl Başkanı ve yönetim ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Gümüşhane esnafı İl Başkanı Ateş'e, sıkıntılarını anlattılar.

Esnaflarımızın tamamı 2019 yılının esnaflar için çok zor geçtiğini, bu zor zamanlarda esnafların uygun kredilerle verilerek ayakta kalmalarının sağlanması gerekir dendi ve 2020 yılının inşallah daha iyi olması temennilerin de bulundular. Esnaflar bu günlerde sorunlarıyla ilgilenen ve sorunlarını dinleyen İyi Partililere ve İl Başkanı Ateş’e, Gümüşhane esnafı ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.   

Ertuğrul Atakan Anılıyor

CHP’nin efsane Trabzon il başkanlarından Ertuğrul Atakan ölüm yıldönümü sebebiyle bugün mezarı başında anılacak. Saat 13.00’da Sülükle Mezarlığında buluşacak olan dostları dua okuyacak ve anılarını anlatacaklar.

Jumbo Künefe Açıldı


Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Başkan yardımcısı Burhan Akyıldız, Ortahisar ilçe başkanı Temel Altuntaş, Araklı ilçe başkanı Şaban Bıyık, Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ve diğer misafirlerin katılımı ile açılan Jumbo Künefe çok beğenildi.

Başkan Zorluoğlu’na Ziyaret


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret eden Yerel Hizmetler Sendikası Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz ve yönetim kurulu üyeleri görüşüp fikir alışverişinde bulundular.

Bayrağı Serdi Mesaj Verdi

Trabzonlu Tır şoförü Abdullah Özer, Erzurum’da Palandöken Dağı’na dev Türk Bayrağı sererek, nakliye sektörünün sorunları ile ilgili mesaj verdi.

Uluslararası Nakliyecilerin yaşadığı sıkıntılarla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini dile getiren Özer, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan defalarca randevu talep etmemize rağmen randevumuza olumsuz cevap veriliyor. Bizler uluslararası nakliyeciler olarak sıkıntılarımızı konuşup, yabancı plaka nakliyeciler ile eşit şartlarda rekabet etmek istiyoruz. Bizler ülkemize döviz girdisi sağlıyoruz. Birileri artık sesimizi duysun” dedi.

Yılbaşı Hayal Vadisinde Bir Başka Güzel

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Sera Vadisi’nde hizmetini sürdüren Hayal Vadisi Restaurantta yılbaşı akşamı bir başka güzel geçecek.

Hayallerinizi süsleyecek yer ve organizasyonla 2020 yılına girmek için işletme sahipleri Hasan Yılmaz ve Berat Eşgün ile işletme müdürü ve çalışma arkadaşları tam bir uyum içinde güler yüzlü şekilde misafirlerini bekliyorlar. Uygun fiyatlarla, doğa ile iç içe bir yılbaşı için Hayal Vadisi Sera Vadisinde.

Güneş’ten Saka’ya Onur

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Akçakale Mahallesi’ndeki yakın komşusu, şirketin her zaman yanında olan Murat Saka’yı plaketle onurlandırdı.

Güneş, “Özgüneş ailesi olarak her işimize önem gösterdiğimiz gibi komşuluk ilişkilerine de büyük önem gösteriyoruz. Akçakale'den çok kıymetli komşumuz, şirketimizde her an yanımızda olan değerli insan Sn. Murat Saka'yı plaketle onurlanırdık. Bu vesile ile tüm komşularımıza şirketimize gösterdiği ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Rize’de Fidanlar Toprakla Buluştu

Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin farklı noktalarına toplamda 270 adet ladin fidanı dikildi.

Temiz Rize ve Sıfır Atık gibi çevreci kampanyalarına hızla devam eden Rize Belediyesi bir yandan da şehir merkezinde yeşil alanların oluşmasına katkı sağlıyor. Sahil şeridinde bulunan alanda çardaklar, bisiklet ve yürüyüş yolları ve vatandaşların aileleriyle birlikte rahatlıkla vakit geçirebilecekleri alanların oluşmasını sağlayan Rize Belediyesi bu noktalarda ağaçlandırma çalışmaları da yapıyor. 250’si mavi ladin ve 20’si yeşil ladin olmak üzere 270 fidan ekiplerin çalışması sonucunda İslampaşa mevkii, merkez, liman mevkii ve Isırlık Mesire alanına dikildi. Boyları 2,5 metre ile 4,5 metre arasında değişen fidanların dikimine belirlenen program dahilinde şehrin farklı noktalarında devam edileceği belirtildi.
Editör: TE Bilisim